Gaziantep Sanayi OdasýYönetim Kurulu Baþkaný Adnan Ünverdi, Gaziantep Ticaret Odasý Yönetim KuruluBaþkaný Mahmut Tuncay Yýldýrým, Gaziantep Ticaret Borsasý Yönetim KuruluBaþkaný Mehmet Akýncý, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný MehmetÖzyurt, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý ve ÝslahiyeTicaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Selahattin Türkmen, beraberlerindekiheyetle birlikte TOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu?nu makamýnda ziyaretetti.?Kabulde TOBB BaþkanýHisarcýklýoðlu, yeni dönem çalýþmalarý için baþarýlar dileyerek, hayýrlý olsundileklerini iletti. Ziyaret sonrasýndadeðerlendirmelerde bulunan Gaziantep Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný AdnanÜnverdi , ?Baþarý çýtasýný yukarý taþýmýþ olan bir odanýn yönetimine geldik. Buanlamda bu çýtayý yukarý taþýmak anlamýnda daha çok çalýþmamýz gerektiðineinanýyorum? dedi. Gaziantep SanayiOdasý olarak yönetime 3 tane kadýn üye aldýklarýný belirten Ünverdi, ?Buanlamda Türkiye?nin % 50 nüfusunu oluþturan kadýnlarýmýzýn da iþ hayatýnakatýlmasý konusunda inþallah baþarýlý çalýþmalarda yapacaðýmýza inanýyorum.Asýl hedeflerimizden biriside eðitim. Gençlerimizin ve iþ aleminineðitimcilerin eðitimi. Bu anlamda oda olarak elimizden gelen tüm çabayý sarfederek Gaziantep?in yükselmesi, ülkenin yükselmesi ve gençlerin geleceði içininþallah bizi bu yolda baþarýlý kýlar diye düþünüyorum? ifadelerini kullandý. Adnan Ünverdi þöyledevam etti: ?Baþkanýmýza seçim öncesinde destek vermek için buradayýz. BenRifat Bey?in öncesini de onunla beraber TOBB?un nerelere geldiðini debiliyorum. Bu anlamda da Rifat Bey?e desteðimizi söyleyebilmek için bugünziyaretlerde bulunduk. Ýnþallah Baþkanla beraber Türkiye?nin de geleceðinde çokgüzel þeyler olacaðýna inanan odayýz?. Gaziantep TicaretOdasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mahmut Tuncay Yýldýrým ise Gaziantep olarakbirlikte hareket etme düsturu olduðunu belirterek, ?Önceki oda baþkanlarýmýzdanda öðrendiðimiz budur. Burada da hep birlikte gelerek, birlikte hareket edeceðimizisöyledik. Ziyaretimizin amacý budur? ifadelerini kullandý.Gaziantep Ticaret BorsasýYönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Akýncý da ?TOBB?a desteðimiz sonsuz.Çalýþmalardan dolayý çok memnunuz. Gerçekten il odalarýný destekliyor. BizimdeAntep?teki çalýþmalarýmýz mevcut projeleri devam ettirmek ve yeni projelerieklemek için. Gaziantep ticaret borsasý, sanayi odasý ve ticaret odasý olarakberaber geldik. Baþkanýmýzý ziyaret ettik. Þu anda da döneceðiz inþallah? dedi.Nizip Ticaret OdasýYönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt da ?Seçimlerimizi yaptýk tamamladýk.Bugünde Antep?teki bütün oda baþkanlarý ile birlikte liderimiz Rifat Bey?iziyarete geldik. Ýnþallah bundan sonraki dönemde de hem kendi bölgemizdeki iþdünyamýzý geliþtirmek hem de Türkiye?nin ekonomisini büyütmek adýna önderimizRifat Bey?in himayelerinde inþallah bundan sonrada baþarýlý bir dönemgeçireceðimizi düþünüyorum. Baþkanýmýza da desteklerimizi sonuna kadarsunuyoruz. Ýnþallah tekrar beraber çalýþma dönemimiz olur. Bunu da bekliyoruzve temenni ediyoruz? dedi.Nizip Ticaret BorsasýYönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý ise ?Bugün Baþkanýmýzý ziyarete geldik.Baþkanýmýzla daha önceki dönemde de çalýþtýk. Yýllar öncesinde kýyasladýðýmýzgibi Rifat Baþkanla gerçekten çok büyük iþler yaptýlar. TOBB camiasýnýn varlýðýgerçekten iþadamlarý tarafýndan hissedildi. Ciddi yardýmlar gördük. Ýnþallah budönemde Baþkanla beraber hareket edeceðiz. Ýnþallah tekrar onu baþýmýzda görüpülkemizin kalkýnmasý için hedeflere ulaþabilmesi için onun baþkanlýðýnda devamedeceðiz? þeklinde konuþtu.Ýslahiye Ticaret OdasýYönetim Kurulu Baþkaný Selahattin Türkmen de ?TOBB Baþkanýmýz gerçekten ülkeninlokomotifi. Hükümetin mutfaðý olarak çalýþtýðý için tekrar kendisine desteðegeldik. Onu tekrar baþkan olarak görmek istiyoruz? dedi.