Nizip Ziraat Odasý BaþkanýSýdýk Durmaz ve beraberindeki heyet Nizip Ticaret Odasý?nda yapýlan seçimlersonucu yeniden göreve seçilen Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, YönetimKurulu ve Meclis Üyelerine hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.Gerçekleþen ziyarette ilgilibir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurtþunlarý söyledi; ?Nizip Ziraat Odasý?nýn çok deðerli baþkaný, yönetim kuruluüyeleri ve deðerli meclis üyelerinin odamýza yapmýþ olduklarý nazik ziyarettendolayý teþekkür ediyorum.? dedi. Özyurt; ?Ýlçemiz için uyum içinde çalýþan buiki kurumun dün olduðu gibi bundan sonrada ortak akýlla çalýþmalarýna devamedecektir.?ifadelerini kullandý.Nizip Ziraat Odasý BaþkanýSýdýk Durmaz ise; ?Yapýlan seçimler sonucunda yeniden göreve seçilen YönetimKurulunu ve meclis üyelerini tebrik etmek amacýyla Nizip Ticaret Odamýzaziyarete gelmiþ bulunmaktayýz. Yapýlan seçimlerin Nizip?e ve ülkemize hayýrlaravesile olmasýný temenni ediyorum. Bu yeni dönemde de Nizip Ticaret Odasý ile elele vererek her türlü konuda istiþare ederek Memleketimizin geliþmesi içinortak çaba göstereceðiz.? dedi.Ziyarete Nizip Ticaret Odasýyönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve Nizip Ziraat Odasý yönetim kuruluüyeleri katýldý.