Nizip Ticaret Borsasý, üyelere sunulan hizmet kalitesininiyileþtirilmesi amacýyla baþlatýlan çalýþmalar kapsamýnda TOBB AkreditasyonSertifikasýný yeniledi. Oda ve Borsalarda kurumsal kapasitenin arttýrýlmasý veüyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileþtirilmesi amacýyla baþlatýlan TOBBAkreditasyon sistemine yönelik sertifika töreni Türkiye Odalar ve BorsalarBirliðinde gerçekleþti. Sertifika törenine, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim KuruluBaþkaný Ýbrahim Sarý, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Osanmaz, Yönetim Kurulu ÜyesiHarun Aslan, Meclis Baþkaný Mahmut Þahin, Meclis Baþkan Yardýmcýsý Haþim Aslan,Meclis Üyesi Ahmet Polat, Meclis Üyesi Reþat Oktay, Meclis Üyesi KemalÇetinkaya, Meclis Üyesi Davut Akýn, Genel Sekreter Eray Ölçal ve Genel SekreterYardýmcýsý Abuzer Küpeli katýldý. Sertifika töreni sonrasý açýklama yapan Nizip TicaretBorsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý þunlarý konuþtu. ?Akreditasyonsistemi ile birlikte üyelerimize kaliteli hizmet vermeyi, üye memnuniyetini enüst düzeye çýkarmayý ve her alanda sürekli iyileþtirmeyi kendimize amaçedinmiþtik. Bu gün bir kez daha çalýþmalarýmýzýn meyvesini bu sertifika ilealmýþ olduk. Borsamýz akreditasyon süreciyle birlikte hizmet kalitesini hergeçen gün daha da yukarýlara taþýyarak üyelerine 5 yýldýzlý hizmet vermeningururunu, aldýðý akredite borsa sertifikasýyla taçlandýrmýþtýr. Bu baþarýdaemeði geçen Yönetim Kurulu, Meclis kurulu Üyeleri ve Nizip Ticaret Borsasý personellerineayrý ayrý teþekkür ediyorum? dedi.