Nizip Ticaret Odasý Kardeþ Oda Menemen Ticaret Odasý?nýziyaret ederek ortak toplantý düzenledi.Gerçekleþen toplanýn açýlýþ konuþmasýný yapan MenemenTicaret Odasý Meclis Baþkaný Ali Azgýn; Nizip Ticaret Odasýný Menemen?degörmekten memnuniyet duyduklarýný belirterek ?Nizip Ticaret Odasý ile iþbirliðiyapmaktan ve beraber yol yürümekten þeref duyuyoruz.? dedi.Ýyi ki Nizip Ticaret Odasý ile kardeþ olduklarýný ifade edenMenemen Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Yýlmaz Güral ise þunlarý ifadeetti: ?Bu ziyaretinizden önce Nizip?i ziyaret ettiðimizde bizleri çok güzelaðýladýnýz öncelikle sizlere çok teþekkür ediyoruz. Biz Menemen?de hergittiðimiz yerde sizleri anlatýyoruz. Nizip Ticaret Odasý ile biz bir aileyiz, artýk çok iyi biliyoruz kiNizip?te kardeþimiz aðabeylerimiz var. Bizim ülkemiz bir þeyi öðretmiþtir,misafir geldiðinde rýzkýyla gelir. Eðer biz size sizin gösterdiðinizmisafirperverliði gösteremezsek þimdiden özür diliyoruz. Sizin oradakimisafirperverlik sanayide ki çalýþkanlýk doðu ve güneydoðunun hem insanasaygýsý hem iþine saygýsýný bize çok iyi bir þekilde gösterdiniz. Herkese sevgive saygýlarýmý sunar, bu birlik ve beraberliðin daim olmasýný diliyorum.? dedi.Menemen Ticaret Odasý ile iliþkilerinin güçlendiðinibelirten Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, ?KardeþOdamýz Menemen ile iþbirliðimizin daha da ileri bir seviyeye yükselmesi enbüyük arzumuzdur.? dedi. Gýda ve Tarým Fuarý dolayýsýyla Menemen Ticaret Odasýtarafýndan davet edildiklerini ifade eden NTO Baþkaný Özyurt sözlerini þuþekilde sürdürdü; ? Bizlerde bu davete icabet ederek Gölpark Menemen?dedüzenlenen 2. Expomen Agro Hayvancýlýk Et ve Süt Teknolojileri, Tarým veÇiftlik Ekipmanlarý Fuarý?ný yönetim kurulu ve meclis üyelerimiz ile birlikteziyaret ettik. Ortak yapabileceðimiz birçok çalýþma alanlarýmýz bulunmaktadýr.Bundan sonraki süreç içerisinde bu çalýþmalarýmýzý geniþleterek el birliði iledaha ileriye taþýyacaðýmýzý düþünüyorum. Ben bu vesile ile bizleri buradaaðýrlayýp onurlandýrdýðý için Menemen Ticaret Odasý Yönetim Kurulu BaþkanýYýlmaz Güral?a, Meclis Baþkaný Ali Azgýn?a, yönetim kurulu, meclis üyeleri ve personellerineþahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna teþekkür ediyor, sevgi ve sevgilerimisunuyorum.? þeklinde konuþtu.Konuþmalarýn ardýndan Menemen Ticaret Odasý üyeleri ve NizipTicaret Odasý üyeleri iki þehir arasýndaki ticari ve yatýrým imkânlarýný deðerlendirdi.