ÝYÝ Parti Karkamýþ Ýlçe Baþkanlýðý?nýn birinci olaðankongresi yapýldý. Kurucu ilçe baþkaný olarak atanan Zeynel Bozkurt, ÝyiParti?de seçilen ilk ilçe Baþkaný oldu.Karkamýþ Ýlçe Merkezindeki parti binasýnda gerçekleþenkongreye ÝYÝ Parti Gaziantep Ýl Baþkaný Ýzzettin Þahin, Ýl Yönetim KuruluÜyeleri, Ýlçe Baþkanlarý olmak üzere parti üyeleri katýldý. Öðle yemeði ikramýnýn yapýlmasýnýn ardýndan saygý duruþu veÝstiklal Marþý?nýn okunmasýyla baþlayan kongrede ÝYÝ Parti Genel Baþkaný MeralAkþener?in mesajý okundu. Daha sonra faaliyetlerin okunmasýyla devam eden kongredekonuþan Ýlçe Baþkaný Zeynel Bozkurt, ?ÝYÝ Parti?nin kuruluþ sürecinde kendisineve partiye destek verenlere teþekkür ettiðini söyledi.Yeni bir parti ve yeni bir yönetim olmasýna raðmenKarkamýþ?ýn yoðun ilgisiyle karþýlaþtýklarýný ifade eden Bozkurt, þunlarýkonuþtu.??ÝYÝ Parti halkýn cesur yürekleriyle ortaya çýkmýþ veoluþmuþtur. Bu oluþumu Karkamýþ ilçesinde de ortaya çýkaracak ve en iyi þekildeyapýlacak olan seçimlere hazýrlanacaðýz dedi. Bozkurt, yapýlan bu kongreninilçeye ve ülkemize hayýrlý olmasýný diliyor parti yönetiminde yer alan ve ÝYÝParti?ye destek veren herkese sonsuz teþekkürlerimi sunuyorum?? dedi.