Nizip Vergi Dairesi Müdürü Ali Cibik 29.Vergi HaftasýEtkinlikleri çerçevesinde Nizip Ticaret Odasý?ný ziyaret etti.Vergi vermenin kutsal bir görev olduðuna vurgu yapan NizipTicaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, ?Vergi Dairesi Baþkanlýðýve Vergi Daireleri Müdürlüklerinin kayýt dýþý ile mücadele kapsamýnda yapmýþolduðu çalýþmalarý takdir ile karþýlýyoruz.? dedi. Tüm mücadeleye raðmen kayýt dýþýlýðýn devam ettiðin belirtenNTO Baþkaný Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: ? Kayýt dýþý faaliyetgösteren iþletmeler firmalarýmýz arasýnda haksýz rekabete yol açmaktadýr. Budurum ortadan kalkmasý için hem vergi dairemiz hem de bizler üzerimize düþengörevi tam anlamýyla yerine getirirsek inþallah bu sorunun üstesindengeleceðimize inanýyorum. Ülkemizin en önemli kaynaðý muhakkak ki vergilerdir.Vatandaþlarýmýz vergilerini öderken, devletimiz de bu gelirleri kamu hizmetiolarak vatandaþlarýmýza ulaþtýrmaktadýr. Bu baðlamda bizlere düþende vergiödemenin kutsal bir vatandaþlýk görevi olduðunu, vergi haftasý münasebetiylevergi bilincini arttýrmak, vatandaþlarýmýza bunu aþýlamak ve ileriki nesillerebu bilinci aktarmaktýr. Devletimizin ve ülkemizin bekasý için vergi bilincininartmasý en büyük temennimizdir. Kendilerine yapmýþ olduðu bu anlamlý ziyarettendolayý teþekkür ederim. Gelirleri ile ülke ekonomisine katkýda bulunanüyelerimizin ve bu gelirlerin toplanmasý ve devletimize ulaþtýrýlmasýnda emeðigeçen tüm kamu ve vergi dairesi personellerinin vergi haftasýný kutluyorum .?þeklinde konuþtu.Gerçekleþen ziyarete Nizip Vergi Dairesi Müdür yardýmcýsýGülay Mýzraklý, Nizip Vergi Dairesi Gelir Uzmaný Servis Þefi Mehmet Özdemir,Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Abdulkadir Akkuþ, NTOMeclis Baþkan Yardýmcýsý Ali Kaya, Meclis Üyeleri Fatih Öztürkmen, Mehmet Yiðitve Coþkun Güzel de katýldý.