Nizip Ticaret Odasý sponsorluðunda bu yýl gerçekleþecek olan?Ortaokullar Arasý Bilgi Yarýþmasý?nýn kura çekimi yapýldý.Nizip Ticaret Odasý Meclis Toplantý Salonu?nda gerçekleþenkura çekiminde gruplar ve hangi tarihte yarýþacak olan okullar belirlendi.Kura çekiminde konuþan Nizip Ticaret Odasý Yönetim KuruluBaþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Odasý olarak eðitime ve çocuklarýngeleceðine çok büyük önem verdiklerini söyledi.?Bu bizleri çok mutlu ediyor? diye konuþan Mehmet Özyurt;?Bu nedenle de yaklaþýk 20 yýldýr yapýlan bir çok Bilgi Yarýþmasýna sponsorolmanýn gururunu ve heyecanýný yaþýyoruz. Ben yarýþmaya katýlacak olan tümokullarýmýza ve öðrencilerimize þimdiden baþarýlar diliyorum dedi.Ýlçe Milli Eðitim Þube Mehmet Demir ise, Nizip Ticaret Odasýile Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü kardeþ bir kurum oldu. Yapýlacak olan ödültöreninde ilk dörde girecek olan öðrencilerimiz ve okullarýmýza ödüler NTOtarafýndan verilecektir? þeklinde konuþtu.Törene, Nizip Ticaret Odasý Genel Sekreteri SerpilGündoðdu,Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Karabacak, Okul Müdürleri veÖðretmenler katýldý.