MHP Nizip ilçe Baþkaný Yahya Yýlmaz ve yönetim kuruluüyeleri Nizip Radyo Televizyon Kurumunu ziyaret ederek 10 Ocak ÇalýþanGazeteciler Günü?nü kutladý. Ziyaretten NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan ve NRTGenel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy, hazýr bulundu. Ziyarette basýnmensuplarýnýn 10 Ocak Çalýþan Gazeteciler Gününü kutlayan MHP Nizip ÝlçeBaþkaný Yahya Yýlmaz, Kamuoyunun doðru bilgilendirilmesinde en önemli kaynakolan basýn-yayýn organlarý ve mensuplarýnýn, vatandaþlarýn saðlýklý bilgialmasýnýn en önemli aracý olduðunu vurguladý.Basýndan beklentinin, her zaman basýn etiðine baðlý kalmak,yanlýþ anlaþýlmalara fýrsat vermemek, halký doðru ve tarafsýz bir þekildebilgilendirmek olduðunu ifade eden Yahya Yýlmaz, Bu baðlamda Nizip ilçesi yerelve ulusal basýnýnýn son yýllarda halký bilgilendirme ve Nizip ilçesinin tanýtýmýndaönemli çalýþmalara imza attýðýný söyledi.Yýlmaz, ?Ýlçemizin tek yerel Televizyonu olan Nizip RadyoTelevizyon Kurumunun ve yerel gazetetelerinin dinamik olmasý ilçemizintanýtýlmasý, sorunlarýnýn dile getirilmesi ve çözüme kavuþturulmasý noktasýndabizlere yardýmcý olmaktadýr. Basýnýmýzýn büyüdüðünü, kalitesini ve kadrosunuarttýrarak güçlendiðini görmek bizler için memnuniyet vericidir. Bu duygu vedüþüncelerle, tüm basýn mensuplarýmýzýn 10 Ocak Çalýþan Gazeteciler Günü?nükutluyor, fedakârca görevini yürütmeye çalýþan tüm basýn mensuplarýna baþarý vemutluluklar diliyorum.? dedi.Ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren NRT YönetimKurulu Baþkaný Osman Alpaslan, çalýþan gazeteciler gününde gerçekleþtirilenziyaret için MHP Ýlçe Baþkaný Yahya Yýlmaz ve yönetim kurulu üyelerine teþekküretti.Basýn sektörünün önemine vurgu yapan NRT Yönetim Kurulu BaþkanýOsman Alpaslan, ?Basýn vatandaþýn dili ve kulaðýdýr. Basýn yönetimlerin vebölgenin görünen yüzü ve sesidir. Ýnsanlarýn tarafsýz, doðru ve ilkeli haber almaorganýdýr. Biz Nizip Basýný olarak bu görev ve sorumluluklarýmýzýn farkýndaolarak kendimizi her geçen gün geliþtirerek hizmet sunup, ilimizi ve bölgemizien iyi þekilde temsil edip tanýtýmýný yapmak için çalýþýyoruz. Nizip RadyoTelevizyon Kurumu olarak hangi zaman ve þartta olursa olsun bu görev vesorumluluklarýmýzdan vazgeçmeden ilkeli habercilik anlayýþýyla çalýþmalarýmýzadevam edeceðiz? dediAlpaslan, Tüm basýn camiasýnýn 10 Ocak Çalýþan Gazetecilergününü kutladý