Tatlýcak Ortaokulu Teknoloji ve Tasarým Öðretmeni ÝlyasÖztürk ve öðretmen arkadaþlarý Nizip?te, PKK?lý teröristlerin þehit ettiði 15yaþýndaki Eren Bülbül adýna Tatlýcak Ortaokulunda Sanat Galerisi açtý.Tatlýcak mahallesine, Teknoloji ve Tasarým,Müzik ve GörselSanatlar dersleri için özel bir sýnýf olarak düþünülen atölye için yaklaþýk ikiaydýr öðretmenler çalýþýyor. Ýç duvarlardan, dýþarý, sýralardan avizelere kadarher þeyi tamamen deðiþtirip, onarýlarak tamamlandý.Trabzon?da PKK?lý teröristlerin þehit ettiði Eren Bülbüladýna Sanat galerisi açtý.Sanat Atölyesinin açýlýþýnda, Türkiye?de þehit olanlarýnruhuna Kur'an-ý Kerim okuyan mahalle halký dua ettiler.Nizip Tatlýcak Ortaokulu Teknoloji ve Tasarým ÖðretmeniÝlyas Öztürk Bu süreçte gereken malzeme, araç ve gereçleri temin eden DörtyolÜlkü Ocaklarý Baþkaný, Kaan Mehmet Tarhan sýralarý yenilemek için gereklikatkýyý saðlayan Osman Nuri Bekmezli ve Onur Özutku' ya, okul idarecileri,atölyeyi anlamlý kýlan bu projenin adý konusunda gerekli izinleri veren NizipÝlçe Milli Eðitim Müdürlüðümüze gönülden teþekkür ediyorum dedi.Öztürk,okulumuzda hazýrlamýþ olduðumuz öðrencilere dahazengin eðitim öðretim ortamý ve yaþantýsý sunmak için bir sanat atölyesiaçtýk.Atölyemize ise Þehit Eren Bülbül ismini verdik. Kahramanýmýzýn isminibütün dünyaya duyurmak istiyoruz. Çanakkale?de þehit düþen binlerce 15'liruhuna günümüzde de tanýk oluyoruz. Eren, iyi ki varsýn.? dedi.Proðrama Nizip Milli Eðitim Þube Müdürü Mehmet Demir, ÞubeMüdürü Mahmut Gökçek, ilçede bulunan bazý okul müdürleri ve öðretmenlerdekatýldý. Atölyenin yapýmýnda gereken malzeme, araç ve gereçleri temin edenDörtyol Ülkü Ocaklarý Baþkaný Kaan Mehmet Tarhan, Nizip Mili Eðitim Þube MüdürüMahmut Gökçek tarafýndan plaket verildi