Esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam eden ve göreve geldiðigünden bu yana katýlýmcý yönetim anlayýþýyla hareket eden Nizip BelediyeBaþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, her fýrsatta Nizip esnafýyla bir arayagelmeye özen gösteriyor. Esnafýn taleplerini yerinde dinleyen ve halkýn yoðunilgisiyle karþýlaþan Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, bu kez Uzun Çarþý?daesnaflarý ziyaret etti. Ziyaretleri kapsamýnda esnaflarla yakýndan ilgilenen Baþkan Akdoðan;?Siz isteyin ben yapayým, ben sizin hizmetkârýnýzým, sizlerin emrindeyim?diyerek esnaflardan gelen talepleri dinledi. Akdoðan?a ziyaretlerinden dolayý teþekkür eden esnaflar ise;?Sizlerin bizleri ziyaret etmesi bile bize yetiyor, zaten gereken her þeyiyapýyorsunuz, bizlerde sizlerden razýyýz? diyerek Akdoðan?a teþekkür ettiler. Baþkan Akdoðan konuþmasýnda; ?Nizipli hemþerilerimizeverdiðimiz güven ile kendileri için yaptýðýmýz hizmetin adresine ulaþtýðýnýyerinde görmek bizi mutlu ediyor. Vatandaþlarýmýzýn Belediye Baþkanýna aslýndaçok yakýn olduklarýný istek ve þikâyetlerini doðrudan muhatabýna iletmektehiçbir engelle karþýlaþmayacaklarýný bu þekilde kendilerine yansýttýðýmýzýdüþünüyorum. Ben her zaman bana bu görevi layýk gören deðerli Niziplilerinyanýndayým, yakýnýndayým? dedi.