Daha önceleri sadece belli alanlarda kurs açan ve ciddimanada sýkýntýlar yaþayan Halk Eðitim Merkezi þimdi ise, Belediye Baþkaný HacýFevzi Akdoðan?ýn maddi ve manevi destekleriyle baþarý üstüne baþarý elde ediyor. Elde edilen baþarýlar ile ilgili bilgi almak ve yapýlançalýþmalarý yerinde görmek üzere Halk Eðitim Merkezini ziyaret eden Akdoðan,burada yaptýðý konuþmada, Halk Eðitim Merkezi idarecilerine yeter ki sizlerbaþarýlý olun maddi açýdan her zaman yanýnýzdayým diyerek konuþmalarýnda þöyledevam etti. 2004 yýlýndan Kapalý Spor Salonu adý gibi kapalýydý o günilçedeki lisanslý sporcu sayýsý 350 þuanda 11 bin 560 tane lisanslý sporcumuzvar Halk Eðitim Merkezi?nden yýlda bin kursiyerimiz faydalanabiliyordu þimdi busayý 12 bin 400?e çýkmýþtýr. Ben bu göreve geldiðimde benim bir hayalim vardýbütün okullarýn yenilenmesi, sporcu sayýlarýmýzýn artmasý, gençlerimizin,kadýnlarýmýzýn rahat yerlerde kurslarýný almalarýydý þimdi hayalimingerçekleþtiðini görmek bana guru veriyor dedi. Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ise, yapýlan buçalýþmalarýn tamamýnda Belediye Baþkanýmýz Hacý Fevzi Akdoðan?ýn büyükkatkýlarý var çünkü kendisi eðitim olsun spor olsun sporcu olsun her zamanmaddi ve manevi olarak onlarýn yanýnda yer alýyor diyerek Akdoðan?a teþekküretti. Halk Eðitim Merkezi?nin çalýþmalarý ile ilgili bilgi verenKurum Müdürü Cem Kayar ise, kurum içerisinde Okçuluk, Tekvando, Karate, HalkOyunlarý, Kick Boks, Boks, Futbol, Bedminton, Botçe, Makine Dikiþi, ElSanatlarý, Mefruþat, Bilgisayar, Hýzlý Kýlavye, Sedef Kakmacýlýk, Hat,Filografi, Ebru Sanatý, Diksiyon, Okuma Yazma Kursu, Salon ve Çim Hokeyi gibialanlarda yýlda 12 bin kursiyere hizmet veriyoruz. Karetede 5 tane Türkiyebirinciliði, 13 tane Türkiye ikinciliði ve 14 tane Türkiye üçüncülüðü, Antepgenelinde de 40 birincilik elde etmiþtir ayrýca þuana kadar 60 milli sporcuçýkaran Halk Eðitim Merkezi geçen yýl kikc boks 2 dünya þampiyonu ve bir dünyaikinciliði bu yýlda tekvandoda Balkan ikinciliði elde eletmiþtir þeklindekonuþtu.