Önümüzdeki dönemde yapýlacak ortak proje ve faaliyetleri konuþmak,yapýlan çalýþmalar hakkýnda fikir alýþveriþinde bulunmak amacýyladýþ paydaþýmýz olan Nizip Meslek Yüksek Okulu?nu ziyaret ettik.Nizip MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ýhsan Kaya'nýn makamýndagerçekleþen ziyarette Nizip Ticaret Borsasý Genel Sekreteri M. Eray Ölçal,?Borsa olarak dün olduðu gibi bundan sonra da Üniversitemiz ile iþ birliðiiçerisinde etkinlikler düzenlemeye, öðrencilerimizin vatanýna milletine faydalýbirer ferd olarak yetiþmeleri için kiþisel ve mesleki geliþimlerine katkýsaðlamaya devam edeceðiz. Üniversitemiz ile yapýlan ortak projeler, ilçemizde sosyo-kültürel faaliyetlerin artmasý açýsýndan oldukça önemli.Ýlçemizin geliþimine her alanda katký saðlayan bir sivil toplum kuruluþu olarakbu faaliyetlerin sayýsýný arttýrmak için çaba gösteriyoruz.? dedi.Nizip MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ýhsan Kaya, ?Sosyal etkinlikler veortak projelerde Nizip Ticaret Borsasý ile birlikte çalýþmaktan memnunuz.Öðrencilerimizin kültürel ve mesleki geliþimine katký saðlayan ortakfaaliyetlere vermiþ olduklarý desteklerinden dolayý Eray Bey?in þahsýnda NizipTicaret Borsasý Yönetim Kurulu?na teþekkür ediyorum.? dedi.Ziyarete Nizip MYO öðretim elemanlarýnýn yaný sýra Borsamýzýn GenelSekreter Yrd. Abuzer Küpeli ve Proje Sorumlusu Çaðrý Demir dekatýldý.