Nizip Kaymakamý Kemal Þahin Nizip Ticaret Borsasý Yönetim veMeclis Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Karþýlýklý sohbet ortamýnda gerçekleþen ziyarette NizipTicaret Borsasý Baþkaný Ýbrahim Sarý Nizip Kaymakamý Kemal Þahin?e iade-iziyaretlerinden dolayý memnuniyet duyduklarýný ifade ederek Nizip TicaretBorsasýnýn projeleri ve çalýþmalarý hakkýnda bilgiler verdi. Ziyaret neticesinde söz alan Nizip Kaymakamý Kemal ÞahinNizip?i hem ticareti, hem sanayisi, hem de insaný bakýmýnda son derece iyi birdurumda gördüm. Tabi ki bunlar Nizip?in sanayici ve iþadamlarýnýn özveriliçalýþmalarý sonucu ortaya çýkan güzel geliþmelerdir. Ýnþallah hep beraber dahaiyi iþlere imza atabilirsek benim açýmdan daha da memnuniyet verici olacaktýr.Ýlçemizde bulunan kamu kurumlarý ve sivil toplum kuruluþlarý yapacaðýmýzçalýþmalar ve faaliyetler bizim için çok önemli. Temennimiz o ki bu diyaloglarNizip?e önemli hizmetler olarak geri dönecek. Bizler iþadamlarýmýzýn her zamanyanýnýzdayýz üzerimize ne görev düþerse sizlere her zaman destek vermeyehazýrýz.? þeklinde konuþtu. Yapýlan ziyarete Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ,Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Mehmet Kýlýç, Nizip Ticaret Borsasý YönetimKurulu Üyesi Kemal Osanmaz, Meclis Üyeleri, Ahmet Polat, Reþat Oktay, ÝsmetAslan, Ahmet Polat ve Genel Sekreter Eray Ölçal katýldý.