Gaziantep?in Nizip ilçesinde bir grup öðrenci, okulharçlýklarýyla aldýklarý ve topladýklarý giyim eþyalarýný Aðrý?nýn EleþkirtÝlçesine gönderdi.Nizip Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öðrencileri,insanlarda sosyal sorumluluk bilincini geliþtirmek amacýyla,okul ailebirliði,idareciler,öðretmenler ve öðrenciler tarafýndan temin edilen giyimeþyalarý?Kardeþ Okul? olarak seçtikleri, Aðrý?nýn Eleþkirt Ýlçesindeki Goncalý Ortaokulu?nagönderdiler.Bu duyarlý davranýþlarýndan dolayý öðrencilerini tebrikettiðini belirten, Nizip Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi KýymetTaþ, þunlarý söyledi :?Okulumuzun okul aile birliði,idareciler,öðretmenler veöðrenciler tarafýndan temin edilen giyim eþyalarý ihtiyacý olankardeþlerimize,yapýlan ortak çalýþma ile bunlarý kardeþ okulumuzagönderdiklerine söylediler.Okul aile birliði, idareciler,öðretmenler veöðrencilerizin böyle bir duyarlý davranýþ içine girmeleri beni de çokduygulanýrdý ve destekledim bu çalýþmalarýný. bugün de hazýrladýklarý kolileri EleþkirtÝlçesindeki kardeþ okulumuz olan, GoncalýOrtaokulu?na gönderdik.Oradaki öðretmen arkadaþlarla da iletiþime geçtik, çokteþekkür ettiler. Ben de Aile Birliðimi,Öðretmen ve öðrencilerimi kutluyor veteþekkür ediyorum dedi.