Gaziantep?te pazardan aldýðý elmanýn üzerinde Arapça ?Allah?yazýsý gören vatandaþ þaþkýna döndü. Cem Aslan poþetteki diðer elmalarýnçürüdüðünü, içlerinde sadece ?Allah? yazýsý olan elmanýn saðlam kaldýðýnýbelirtti.Gaziantep Semt pazarýnda eþiyle birlikte alýþveriþ yapanNizipli Cem Aslan, elmada "Allah" yazýsýný görünce hayretleriçerisinde kaldý. Elmada Allah yazýsýný eþinin fark ettiðini söyleyen CemAslan; Eþimle birlikte semt pazarýna gitmiþtik, elmayý sofrada kesen eþimelmayý bana gösterdiðinde 'Allah' yazýsý yazýyordu, çok sevindik ve çokþaþýrdýk" dedi.Gaziantep DHMÝ Havalimaný Baþmüdürlüðü?nde görevli olan CemAslan þöyle konuþtu; Cuma günü alýþveriþ yapmak üzere eþimle birlikte pazaragittik, meyveleri de kendisi seçti. Eve geldik ve eþim meyve poþetindençýkardýðý bir elmayý yemek üzere ortadan ikiye kesti. Her iki yarýsýnda daortaya çýkan ALLAH yazýsý karþýsýnda þok olduk. O an Minarelerden Cuma Selasýda okununca duygu seline kapýldýk. Böyle bir durumla ilk defa karþýlaþtýk, dahaönce haberlerde izliyor ve mutlu oluyordum, hep diyordum keþke bende böyledurumla karþýlaþsam diye dua ediyordum. Þükürler olsun çok mutluyum, "Allah" yazýlý elmayý muhafazaedebilmek için meyve jölesiyle saklamayý düþünüyorum" dedi.