Daha henüz 18 yaþýndaydý,ama hayatýnýn sonundaydý. Tedavisi mümkün olmayan kanser hastalýðýna
yakalanmýþtý. Kahýr içinde kendini eve kapatmýþtý. Sokaða bile çýkmýyordu. Annesi,birde kendisi.
Bunlardan ibaretti hayat onun için. Bir gün çok sýkýldý. Sokaklara attý kendini.. Bir yýðýn vitrinin
önünden geçti. CD satan bir dükkaný geçerken aniden durdu, geriye dönüp kapýdan içeri bakarak hayal
meyal gördüðü tezgahtar kýza bir kez daha baktý. Kendi yaþlarýnda harika bir genç kýzdý. Gözleri ve
yüreði takýlý kalmýþtý. Bir süre düþündükten sonra CD dükkanýna girdi. Kýz gülümseyerek koþtu ona
doðru "Size nasýl yardýmcý olabilirim" diye... Öyle bir gülümseyiþti ki genç þaþýrdý, geveledi,
bocaladý sonra "Evet" diyebildi.. Rasgele bir plaðý iþaret ederek "Evet,bu CD yi almak istiyorum"
dedi. Genç kýz plaðý aldý, içeri gitti. Az sonra paketlemiþ bir þekilde geri geldi. Genç paketi aldý
evine geldi ve hiç açmadan paketi dolabýna attý... Ertesi sabah yine ayný dükkana gitti. Yine bir CD
sardýrdý kýza, yine eve gelip açmadan paketi dolaba attý. Günler hep sardýrýlýp açýlmayan CD
alýmlarý ile geçti gitti. Bir türlü genç kýza açýlmaya cesaret edemiyordu. Annesine açýldý
sonunda... Annesi "Git konuþ oðlum, ne var bunda" dedi.Ertesi sabah cesaretini toplayýp ayný dükkana
gitti, ve yine bir plak seçti. Kýz plaðý sarmak üzere arka kýsma gidince genç "sizinle bir gece
çýkabilir miyiz ?" diye yazarak altýnda telefonunu ekleyip gizlice kasanýn üstüne koydu.Sonra genç
kýzdan plaðý alarak kaçarcasýna uzaklaþtý dükkandan. Ýki gün sonra evin telefonu çaldý. Anne açtý
telefonu. CD dükkanýndaki tezgahtar kýzdý arayan. Delikanlýyý istedi. Gizlenen notu daha yeni
bulmuþ, ve görür görmez aramýþtý. Ama delikanlýnýn annesi aðlýyordu... "Duymadýnýz mý ? " dedi, "Dün
kaybettik oðlumu" Cenazeden birkaç gün sonra anne oðlunun odasýndaki eþyalarý düzenlerken gözüne
dolabýndaki paketler iliþti. Paketleri aldý oðlunun yataðýna oturdu ve bir tanesini açtý. Ýçinde bir
CD ve birde not vardý. " Merhaba, sizi öyle tatlý buldum ki, bir akþam birlikte çýkalým mý ? Jacelyn
!... Bir baþka paketi açtý. Yine baþka bir not vardý. "Siz gerçekten çok tatlý birisiniz, hadi beni
bu gece için davet edin artýk... Sevgiler...
Jacelyn !...