Nizip Ticaret Odasý tarafýndan eðitim yardýmlarý kapsamýndageleneksel hale getirilen ilköðretim öðrencilerine yönelik temsili ayakkabýdaðýtým töreni düzenlendi. Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, Nizip Ticaret Odasý MeclisBaþkaný Mustafa Doktoroðlu, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný MehmetÖzyurt, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Nizip Ticaret OdasýYönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin de katýldýðý temsili tören Nizip BelediyesiÝlkokulu?nda gerçekleþti. Nizip Ticaret Odasý olarak sosyal sorumluluk projelerikapsamýnda her yýl olduðu gibi bu yýlda öðrencilere 2200 çift ayakkabý yardýmýyapmanýn mutluluðunu yaþadýklarýný ifade eden Nizip Ticaret Odasý YönetimKurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ? Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði?ndenaldýðýmýz bu yardýmlarý yaparken ihtiyaç sahipleri tamamen Milli EðitimMüdürlüðü tarafýndan belirlemektedir.? dedi. Nizip Ticaret Odasý sadece verilen listelere göreayakkabýlarýn okullara daðýtýmýný yaptýðýný vurgulayan NTO Baþkaný Özyurtþunlarý ifade etti; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði ve Nizip TicaretOdasý?nýn eðitim yardýmlarý kapsamýnda her yýl geleneksel hale getirdiðiÝlköðretim ve Ortaokul öðrencilerine yönelik ayakkabý yardýmýný kendiellerimizle yapýyoruz. Geleceðimizin teminatý olan evlatlarýmýzý ve ihtiyaçsahibi olan öðrencilerimizi sevindirmek, baþarýlarýna destek olmak amacýylaNizip Ticaret Odasý ve Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü iþbirliðinde böyle birgüzel çalýþma içerisinde bulunuyoruz. Bu faaliyetlerin bir yardým gibi deðil,öðrencilerin baþarýný arttýracak bir motivasyon olarak görülmelidir.Öðrencilerimizin, ailelerine ülkemize ve topluma faydalý birer fert olmasý enbüyük temennimizdir. Bu nedenle Nizip Ticaret Odasý?nýn eðitime yapmýþ olduðudestekler her yýl farklý alanlarda yapýlmaktadýr. Bu konuda bizlerden desteðiniesirgemeyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði?ne, Nizip Ýlçe Milli EðitimMüdürlüðü?ne ve öðrencilerimizi yetiþtiren deðerli öðretmenlerimize þahsým,Nizip Ticaret Odasý Yöneticileri adýna çok teþekkür ediyorum.? ifadelerinikullandý. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði ve Nizip Ticaret Odasýüyelerine çok teþekkür ettiklerini belirten Nizip Kaymakamý Kemal Þahin isesözlerini þu þekilde sürdürdü; ?Özellikle maddi durumu iyi olmayanöðrencilerimize yönelik hem ayakkabý hem de kýyafet desteði veriyorsunuz, böyleanlamlý bir düþünce içerisinde olmanýz eðitim açýsýndan mutluluk vericidir.Ancak asýl teþekkürü eðitim camiasýna vermiþ olduðunuz genel destekler içinediyoruz. Her ne kadar ilçemize yeni de gelsek de Nizip insanýnýn, NizipTicaret Odasý?nýn ve iþadamlarýnýn eðitime vermiþ olduðu desteði öðrendim.Ýnþallah bundan sonra sizler ile birlikte eðitime yapacaðýmýz katkýyý arttýrarakdevam edeceðiz.? þeklinde konuþtu.