Gaziantep Büyükþehir Belediyesi tarafýndan düzenlenen BaþkanlýkKupasý final maçýnda rakibi olan Þehitkamil Muhtar spor?u 3-0 yenerek BaþkanlýkKupasý?ný kazanan Nizip Muhtar Spor, Gaziantep?te düzenlenen törenle kupasýný alarakilçeye döndü.Yapýlan konuþmalarýn ardýndan turnuvada þampiyon olan NizipMuhtar Spor oyuncularýna birer kol saati, madalya diðer takýmlara ise, kupa vemadalyalarý takdim edildi.Törende Nizip Muhtar Spor Baþkaný Ýbrahim Halil Polattarafýndan Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin ve Büyükþehir BelediyeBaþkan vekili Latif Karadað?a takýma desteklerinden plaket takdim edildi.Bu arada Muhtarlar günü nedeniyletüm muhtarlarýn davet edildiði etkinlikte muhtarlara ve eþlerine BüyükþehirBelediye Baþkaný Fatma Þahin tarafýndan çeþitli hediyeler verildi.Þahinbey Belediyesi?ne ait SosyalTesiste düzenlenen törene, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükþehir BelediyeBaþkaný Fatma Þahin, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Gaziantep ÝlEmniyet Müdürü Faruk Karaduman, Büyükþehir Belediye Baþkan vekili LatifKaradað, Gençlik Hizmetleri Spor Ýlçe Müdürü Ömer Faruk Yakar çok sayýdamahalle muhtarlarý ve eþlerinin yaný sýra dair amirleri katýldý.