Nizip Ticaret Borsasý ve KOSGEB Gaziantep Müdürlüðüiþbirliði ile hazýrlanan ?KOBÝGEL - KOBÝ Geliþim Destek Programý? konulu bilgilendirmetoplantýsý Nizip Ticaret Borsasý toplantý salonunda düzenlendi. Toplantýnýn açýlýþýnda konuþma yapan Nizip Ticaret BorsasýYönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Küçük ve Orta Ölçekli ÝþletmeleriDestekleme ve Geliþtirme Ýdaresi (KOSGEB) tarafýndan geliþtirilen ve 2015yýlýndan bu yana uygulanan KOBÝGEL imalat sektöründeki iþletmelere büyük ölçüdedestek saðladýðýna vurgu yaptý. Ýlçemizin ekonomik yapýlanmasýnda KOBÝ?lerin öneminedikkatleri çeken Ýbrahim Sarý KOSGEB tarafýndan 11 Eylül 2017 tarihindenitibaren uygulamaya konulan yeni KOBÝ Geliþim Destek Programý ile ?Üretim veÝhracatta Teknoloji Seviyesi Yüksek, Katma Deðerli Ürünlerin ve KOBÝ?lerinPayýnýn attýrýlmasý? proje teklif çaðrýsýna çýkýldýðýný belirtti. Bu kapsamda, imalatçý üyelerimizin proje teklif çaðrýsýhakkýnda bilgi sahibi olmalarý ve bu kaynaktan yararlanmalarýný saðlamak amacýyla,KOSGEB Gaziantep Müdürlüðü ile bu bilgilendirme toplantýsýný gerçekleþtirdiklerinisöyleyen Sarý, katýlým saðlayan ve emeði geçen herkese teþekkür etti. KOSGEB Gaziantep Müdürü Dr Sadýk Gözek tarafýndanKOBÝGEL-KOBÝ Geliþim Destek Programý ve genel destekler hakkýnda katýlýmcýlarageniþ bir sunum yapýldý. Bilgilendirme toplantýsýna katýlan Giriþimcilere deGiriþimcilik Destek programý hakkýnda bilgiler verildi. Programa ayrýca KOSGEBNizip temsilcisi Mustafa Aydýn da katýlarak giriþimcilerin sorularýnýcevapladý. Bilgilendirme toplantýsýnýn ardýndan, Nizip Ticaret Borsasýve KOSGEB Gaziantep iþbirliði ile düzenlenen Uygulamalý Giriþimcilikeðitimlerine katýlarak belgeyi almaya hak kazanan giriþimci adaylarýnasertifikalarý Borsa Meclisi ve KOSGEB yetkilileri tarafýndantörenle takdim edildi.