Nizip Vergi Dairesi Muduru Ali Cibik, Nizip Vergi Dairesi Mudur Yardýmcýlarý Gulay Mýzraklý ve Mehmet Aðcan Nizip Ticaret Odasý na iade-i ziyarete bulundular.

Yapýlan ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti ifade eden Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt sozlerini þu þekilde surdurdu: Nizip Vergi Dairesi Muduru Ali Cibik odamýzýn yapmýþ olduðu hayýrlý olsun ziyaretlerinden dolayý bugun iadei ziyarette bulunmaktadýrlar. Biz daha oncede belirttiðimiz gibi Nizip Ticaret Odasý olarak butun kurum ve kuruluþlarla ortak akýl icerisinde calýþmaktayýz. Biz gecmiþte olduðu gibi bugun ve gelecekte de kamu kurum ve kuruluþlarýmýza her konuda destek vermeye hazýrýz. Sayýn Nizip Vergi Dairesi Muduru Ali Cibik e tekrar gorevinde baþarýlar dilerim. Ýnþallah hep beraber baþarýlý bir calýþma donemi geciririz. dedi.

Vergi Dairesi Muduru Ali Cibik ise Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt a, yonetim kurulu ve meclis uyelerine teþekkur ederek Nizip in ticareti ve sanayisi hakkýnda goruþ alýþveriþinde bulundular.

Gercekleþen ziyarete NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Abdulkadir Akkuþ, NTO Yonetim Kurulu Uyeleri, Osman Alpaslan, Mehmet Ali Karabacak, NTO Meclis Uyeleri Ali Kaya, Necip Ozturk ve NTO Danýþma Kurulu Uyesi Abdullah Altýnbaþ da katýldý.