Özel Nizip Ada Okullarý 2017-2018 Eðitim Öðretim yýlýndavelileri ve Öðretmenleri ile tanýþma programý düzenledi. Nizip halkýnýn yoðun ilgi gösterdiði kokteylde yenilenen vegüçlenen akademik kadrosu velileri ile bir araya gelip yýl içindekiprogramlarýný, projelerini paylaþtýlar. Velilerin görüþ ve önerilerini dinleyen okulun yönetimkadrosu ve Öðretmenleri döneme daha güçlü ve enerjik baþladýklarýný ifadeettiler. Ada Okullarý Genel Müdürü Yusuf Yapýcý,yaptýðý açýklamada2017-2018 Eðitim-Öðretim yýlýnýn tüm velilere, öðrencilere ve öðretmenlerehayýrlý uðurlu ve baþarýlý bir yýl olmasýný dileyerek döneme güçlü bir kadro veyeni sistemleri iþe hazýr olduklarýný ifade etti. Yapýcý,tanýþma kokteyline gelen tüm velilerine teþekküretti. Büyük bir çoþku ile geçen buluþmaya yoðun ilginin kendilerini çok mutluettiðini ve Nizip halkýnýn her zaman kalite ve güvenin yanýnda yer aldýðýnýdile getirdi. Þimdiden yeni döneme herkese kolaylýklar dileyen Yapýcý,velilerine öðretmenlerine ve etkinlikte emeði geçen herkese teþekkür etti,baþarýlar diledi.