Nizip Ticaret Odasý her bayramda olduðu gibi Kurban Bayramý nda da uyeleriyle bayramlaþma geleneðini surdurdu.
Nizip Ticaret Odasý'nda bayramýn ikinci gunu saat 11.00 da baþlayan bayramlaþma programýnda, Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Yonetim Kurulu ve meclis uyeleri ile birlikte misafirleri kabul etti.
Nizip Ticaret Odasý olarak geleneksel hale getirilen Bayramlaþma torenini gercekleþtirdiklerini belirten Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, Kurban Bayramý nýn Ýslam aleminin cekmiþ olduðu sýkýntýlarýn son bulmasýna vesile olmasýný diliyorum. dedi.
NTO Baþkaný Mehmet Ozyurt sozlerini þu þekilde surdurdu Biz Nizip Ticaret Odasý olarak bugune kadar kurumumuz bunyesinde bayramlaþma geleneðini yerleþtirmeye calýþtýk. Ýnþallah bizden sonraki donemlerde de bu bayramlaþma geleneðinin devam edeceðini duþunuyoruz. Bundan sonra da ilk hedeflerimiz calýþmalarýmýza kaldýðýmýz yerden devam ederek istihdamý arttýrtmak, yatýrýmlarý artýrmak, katma deðerleri arttýrarak yolumuza devam edeceðiz. Ben bu vesile ile butun milletimizin, iþ dunyamýzýn ve Nizipli hemþerilerimizin bayramýný kutluyorum. dedi.
Duzenlenen Bayramlaþma torenine Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Uyeleri, Meclis Uyeleri, Nizip Ticaret Odasý uyeleri, personeller, iþadamý ve vatandaþlar da katýldý.
![]()