Nizip Ticaret Odasý üyelerinin ve çalýþanlarýnýn geliþiminekatký saðlamak amacýyla eðitim faaliyetleri düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Gaziantep Serbest Mali Müþavirler veMuhasebeciler Odasý Nizip Temsilciliði ve Nizip Ticaret Odasý iþbirliðiile Nizip Ticaret Odasý Meclis toplantý salonunda Ön Muhasebe eðitimleridüzenlendi. Düzenlenen eðitimin açýlýþ konuþmasýný yapan Gaziantep SerbestMali Müþavirler ve Muhasebeciler Odasý Nizip Temsilcisi Necati Kýlýç, ?Araeleman deðil, her zaman aranan eleman olunmasý gerektiðini? belirtti.Gün geçtikçe muhasebe mesleðinin zorlaþtýðýna deðinen NecatiKýlýç sözlerini þu þekilde sürdürdü: ?Bu konuda bizlere daha çok çalýþmak dahafazla eðitim almak ve daha çok teknolojiyi takip etmek düþüyor. Her zamannormal elaman bulmak mümkün ancak kalifiye eleman bulmak zor. Bu nedenle herzaman kendinizi yenilemeniz ve i geliþtirmeniz gerekiyor dedi. Sürekli deðiþen mevzuatlar karþýsýnda eðitimlerindüzenlenmesi gerektiðini belirten Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali MüþavirlerOdasý Baþkaný Mehmet Nabioðlu ise, þunlarý ifade etti: ?2000 yýlýndan itibaren e-devlet sistemine geçilmesininardýndan mevzuatlar sürekli deðiþmektedir. Bu nedenle yeni çýkan mevzuatlarýbertaraf etmenin tek yolu eðitimlerin düzenlenmesidir. Muhasebe camiasý Türkiyeekonomisine yön veren bir ailedir. Eðitim sürecinizi tamamladýktan sonra iþhayatýna atýldýðýnýzda sizleri zorlu bir süreç karþýlayacaktýr. Bu zorlu sürecien kolay atlatmanýn yolu öðrenmekten geçmektedir. Öðrenirken iniþli çýkýþlýyollarda mutlaka olacaktýr ancak hedefinizden hiçbir zaman vazgeçmemenizgerekir. Unutmayalým ki kaybettiðimizde deðil vazgeçtiðimizde yeniliriz. Bizlerher zaman sizlere yardýmcý olmak için varýz ve buradayýz. Bu ve buna benzereðitimlerimizi düzenlemeye devam edeceðiz. Eðitimlerimiz düzenlenmesindebizlere her zaman destek olan Nizip Ticaret Odasý?na, Nizip Temsilcimiz NecatiKýlýç?a ve yöneticilerine teþekkür ediyoruz?. þeklinde konuþtu.