Nizip Ticaret Odasý, Üyelerinin rekabet edilebilirliðini vebüyümelerine katkýda bulunmak amacýyla üyelerine sunduðu hizmet kalitesindenödün vermeden Oda yönetimi ve personelleri ile çalýþmalarýna hýz kesmeden devamediyor. Bu kapsamda Nizip Ticaret Odasý TS EN ISO 9001:2015standardýna geçiþ denetimini baþarý ile geçerek sisteme ilk geçen odalararasýnda yerini aldý.TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Standardý çerçevesindeyapýlan geçiþ denetimine TSE Belgelendirme Müdürlüðü Baþ Tetkik Görevlisi ErolGüneþ, TSE Tetkik Görevlisi Adayý Alper Selçuk Erbaðcý, TSE Tetkik GörevlisiMehmet Genç tarafýndan gerçekleþtirildi. Denetime Nizip Ticaret Odasý?nýtemsilen ise NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Genel SekreterYardýmcýsý Kalite Yönetim Temsilcisi Dilek Süzer ve Oda personelleri dekatýldý. Denetimin ardýndan TSE Nevþehir Belgelendirme Müdürlüðü BaþTetkik Görevlisi Erol Güneþ; " Nizip Ticaret Odasý tarafýndan TS EN ISO9001:2015 standardýna uygun kalite yönetim sisteminin uygulandýðý tarafýmýzcayapýlan denetim sonucunda görülerek belgesi yenilenmiþtir. Nizip Ticaret OdasýYönetim Kuruluna ve Oda personeline hizmet kalitelerinden ötürü teþekkürediyorum.? dedi.Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý MahmutPolat ise denetimin baþarý ile sonuçlanmasýndan duyduðu memnuniyetini dilegetirdi. NTO Baþkan Yardýmcýsý Polat; ?Üyelerimize sunmuþ olduðumuzhizmetin kalitesi ve devamlýlýðý bizim için önemli. Belgemizin üyelerimizehayýrlý olmasýný temenni eder, belgenin yenilenmesi konusunda gayret gösteren herkeseteþekkür ederim.? þeklinde konuþtu.