NizipTicaret Odasý her bayramda olduðu gibi ramazan Bayramý?nda da üyeleriylebayramlaþma geleneðini sürdürdü. NizipTicaret Odasý´nda bayramýn ikinci günü saat 11.00? da baþlayanbayramlaþma programýnda, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu,Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlarý Mahmut Polat, Abdulkadir Akkuþ, YönetimKurulu ve meclis üyeleri ile birlikte misafirleri kabul etti. NizipTicaret Odasý olarak geleneksel hale getirilen Bayramlaþma törenini NTO üyeleriile birlikte gerçekleþtirdiklerini belirten Nizip Ticaret Odasý Yönetim KuruluBaþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Bayramlar birlik, beraberlik ve kardeþliðinpekiþtiði günlerdir.? dedi. Bayramlarýfýrsat olarak deðerlendirilmesi gerektiðini belirten NTO Yönetim Kurulu BaþkanYardýmcýsý Mahmut Polat sözlerini þu þekilde sürdürdü ?Bu mübarek günlerdekýrgýnlýklarý bir kenara býrakýp ülkemiz ve Ýslam âlemi olarak bir olmalýyýz.Ramazan bayramýnda yurt içinde ve yurtdýþýnda görevi baþýnda olan askerimiz,polislerimiz ve tüm güvenlik güçlerimize selamlarýmýzý gönderiyor bayramlarýnýkutluyoruz. Bu duygu ve düþünceler ile Ramazan Bayramýnýn tüm dünyada gözyaþý,kan ve þiddetin durmasýna, tüm Ýslam âleminin barýþ, birlik ve huzuruna vesileolmasýný diliyor, baþta þehit aileleri olmak üzere bütün milletimizin, iþdünyamýzýn ve Nizipli hemþerilerimizin bayramýný kutluyor, saygý sevgi vemutluluk dolu günler diliyoruz.? dedi. DüzenlenenBayramlaþma törenine Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Üyeleri, MeclisÜyeleri, Nizip Ticaret Odasý üyeleri, personeller, iþadamý ve vatandaþlar dakatýldý