Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Ramazan Bayramý münasebetiyle bir mesaj yayýnladý. Tüm Ýslam alemine hayýrlý ve huzurlu bayramlar dileyen Baþkan Ýbrahim Sarý mesajýnda þu ifadelere yer verdi:?Sevgi, saygý ve hoþgörü iklimi içerisinde yardýmlaþma ve dayanýþmanýn en güzel örneklerini yaþadýðýmýz üç aylarýn ardýndan; evveli rahmet, ortasý maðfiret ve sonu azaptan kurtuluþ olan mübarek Ramazan ayýna veda ederken, mükafat günü olan Ramazan Bayramý?na kavuþmanýn mutluluðunu yaþýyoruz. Bayramlar, milletlerin ve ümmetlerin tarihindeki önemli gün ve olaylarýn zamaný gelince coþku ve sevinç içerisinde kutlanýlan günlerdir. Milli ve manevi deðerlerimizi yaþattýðýmýz, hoþgörü ve birlikteliðimizi ön plana çýkararak idrak ettiðimiz Ramazan Bayramý da bu müstesna günlerden bir tanesidir.Bizi millet yapan ve kardeþçe bir arada yaþamamýzý saðlayan bayramlar; deðerlerin hatýrlandýðý, güzelliklerin ve iyiliklerin yoðun olarak yaþandýðý, insanlar arasýnda karþýlýklý dostluk ve kardeþlik duygularýnýn güçlendiði, sevgi ve saygýnýn geliþtiði çok özel ve önemli günlerdir. On bir ayýn sultaný mübarek Ramazan ayýný geride býrakýrken, dayanýþmanýn ve yardýmlaþmanýn örneklerini güzel bir þekilde yaþadýk. Birliðimizin ve beraberliðimizin daha da pekiþtiði bu ayda, bayrama eriþmenin sevincini yaþamaktayýz. Ramazan bayramýmýzýn, bütün insanlýða hayýrlar getirmesini Yüce Allah ( c.c )? tan niyaz ediyorum. Dargýnlýklarýn, küskünlüklerin giderilmesi için en büyük fýrsat olan bu bayramda, herkesin birbirini samimiyetle kucaklamasýný diliyorum.Bu vesileyle baþta Nizip halkýnýn ve daha sonra tüm Ýslam Âleminin Ramazan Bayramýný tebrik eder; birlik, dayanýþma ve barýþ içerisinde saðlýklý, mutlu, huzurlu nice bayramlar dilerim.?