Tekel ilkokulu ve Nizip Abdulkadir Sayýn Ram ortak organizasyonunda özel eðitim sýnýfýnda okuyan öðrencilere karne daðýtýmý töreni yapýldý. Karne Daðýtýmý törenine Nizip Kaymakamý Sayýn Harun SARIFAKIOÐULLARI, ilçe Milli Eðitim Müdürü Sayýn Cengiz GÜNDEÞ, ilçe Emniyet Müdürü Sayýn Mustafa YAMAN, Ýlçe Jandarma komutaný Sayýn Binbaþý Resul ÇOT, Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Vehbi ÖZTÜRK, Nizip Abdulkadir Sayýn RAM Müdürü Mehmet Yusuf ÇETÝNKAYA, Müdür Yardýmcýsý Mehmet KAPLAN, Tekel ilkokulu Müdürü Mehmet GÖREN, Özel Eðitim Bölüm Baþkaný Bilal BAKIR'da hazýr bulundu. Özel Eðitim sýnýfýnda okuyan öðrenciler karnelerini Ýlçe Kaymakamý Sayýn Harun SARIFAKIOÐULLARI'nýn elinden aldý. Yapýlan törende özel eðitim sýnýfýnýn 2016/2017 eðitim öðretiminde neler yaptýklarý sosyal etkinlikleri sergilendi. Ayrýca Tekel ilkokulunda onur belgesi alan öðrencilere ilçe protokolü tarafýndan belgeleri sunuldu. Ýlçemizde en çok özel eðitim öðrencisi olan Tekel ilkokuldaki öðrencilerin bu sýnýflarda okuyan öðrenciler ile uyumlarý taktire þayandý. Tekel ilkokulu idaresine ve özel eðitim sýnýfý öðretmenlerine teþekkür ediyoruz.