Nizip Ticaret Odasý ve Nizip Alkan Mesleki ve Teknik AnadoluLisesi iþbirliði ile ?Anadolu Kadýnlarý Gecesi? programý Nizip Ticaret OdasýOsman Sayýn Toplantý Salonunda düzenlendi.Düzenlenen programda bir konuþma yapan Nizip Ticaret OdasýYönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ?Varlýk sebebimiz olan analarýmýzý vekadýnlarýmýzý burada yapacaðým beþ dakikalýk konuþmaya sýðdýrmak mümkün deðil.?dedi.Konuþmasýna ulu önder Atatürk ?ün bir sözü ile baþlamakistediðini belirten NTO Baþkaný Özyurt þunlarý ifade etti; ?Ey kahraman Türkkadýný, sen yerde sürüklenmeye deðil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeyelayýksýn.? Ulu önderimizin de belirttiði gibi Anadolu kadýnlarýmýz,varlýðýyla bizleri aydýnlatan, evde ana, cephede er kiþi olan, destan yazan vehiçbir ulusun kadýnlarýnda olmayan bir manevi güce sahiptir dedi Nizip Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü KýymetTaþ ise ?Programýmýzý oluþtururken sosyal sorumluluk bilinciyle ve bir kýzokulu olmamýz hasebiyle ülkemizdeki kadýnlarýmýzýn tarihsel rolünü ve günümüzkadýnlarýnýn sorunlarýný ele alarak ve bu sorunlara dikkat çekmek amacýylahazýrlamýþ bulunmaktayýz. Bu proðramý hazýrlarken desteklerini bizdenesirgemeyen baþta Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt veyönetim kurulu üyelerine teþekkür ediyorum.? þeklinde konuþtu.Program öðretmen ve öðrencilerin hazýrlamýþ olduðu gösteri,türkü þöleni ve þiirlerin okunmasý ile son buldu.Düzenlenen programa Nizip Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý,Gaziantep Ýl Millî Eðitim Müdür Yardýmcýsý Mehmet Ali Tiryakioðlu, TOBBGaziantep Kadýn Giriþimciler Kurulu Baþkaný Hülya Akaya, Nizip Ýlçe MilliEðitim Þube Müdürü Mehmet Demir, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlarý MahmutPolat, Abdulkadir Akkuþ, Kadýn Giriþimciler Kurulu Üyeleri Demet Doðdu, AlevÖzpolat, NTO yönetim kurulu, meclis üyeleri ve çok sayýda davetli de katýldý.