Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu ve beraberindeki yonetim kurulu ve meclis uyeleri ile birlikte Nizip te goreve yeni baþlayan Jandarma Komutaný Resul Cot hayýrlý olsun ziyaretlerinde bulundu.
Gorevine yeni atanan Ýlce Jandarma Komutaný Resul Cot a baþarýlar dileyen Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt sozlerini þu þekilde surdurdu; Nizip halký vatanýna milletine sadýk ve ilcede gorev yapan kamu gorevlilerine sahip cýkan bir millettir. Bizler de Nizip Ticaret Odasý adýna Kamu kurum ve kuruluþlarýyla gecmiþte iþbirliði icerisinde calýþýlarak baþarýlý iþlere imza attýk. Gecmiþte olduðu gibi bugun ve gelecekte de kamu kurum ve kuruluþlarýmýz ile bizi ilgilendiren veya ilgilendirmeyen her konuda iþbirliði icerisinde calýþmaya hazýrýz. Ortak akýlla hareket etmek ilcemizin ve ulkemizin faydasýna olacaktýr. Nizip Ticaret Odasý olarak bircok faaliyetler icerisindeyiz. Odamýz uyelerine ve ilcemizin sosyal hayatýna katký saðlamak icin calýþmalarýmýz hýz kemeden devam edecektir. dedi.
Ziyaretten duyduðu memnuniyeti ifade eden Jandarma Komutaný Resul Cot ise, Nizip ilcesinin Turkiye deki diðer ilcelere gore daha fazla geliþtiðini goruyorum. Ýlce diðer bolgelerden cok fazla goc almasýna raðmen kendi sorunlarýný kendi icerisinde cozmektedir. Ýnþallah iþbirliði icerisinde vatandaþlarýmýzýn da desteðiyle gorevimizi layýkýyla yerine getireceðimize inanýyorum. Bugun bizleri ziyaret eden Nizip Ticaret Odasý baþkanlarýna ve uyelerine teþekkur ederim. þeklinde konuþtu.
Gercekleþen ziyarete NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yonetim Kurulu Uyeleri Mehmet Ali Karabacak, Osman Alpaslan, Ersin Ozdemir, NTO Meclis Uyeleri Ali Kaya, Mehmet Yiðit, Mustafa Polat, Mehmet Daðlý, Fatih Ozturkmen, Mustafa Kaya, Huseyin Yaprak, NTO Danýþma Kurulu Uyesi Abdullah Altýnbaþ, NTO uyesi Murat Benzer ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gundoðdu da katýldý.
![]()