Nizip Ticaret Borsasý ve Nizip Meslek Yüksek Okulutarafýndan Üniversite-Sanayi iþbirliði çerçevesinde, Üniversite öðrencileriDaðlý Bakliyat Bulgur?a teknik gezi düzenlendiler. Nizip Meslek Yüksek OkuluÖðretim Görevlisi Veliddin Çiftçi, Öðretim hayatlarýnda tahýl teknolojisi vebulgur teknolojisi derslerinde teorik olarak öðrencilerimize anlattýklarýmýzkonularý, ham buðdayýn temizlenip son ürün bulgur a kadar tüm aþamalarýayrýntýlý bir þekilde yerinde uygulamalý olarak görmekten büyük mutlulukduyduklarýný belirterek gezinin gerçekleþmesini saðlayan Nizip Ticaret BorsasýYönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý?ya, Nizip Ticaret Borsasý Genel SekreteriEray Ölçal?a ve Daðlý Bulgur Yönetim Kurulu Baþkaný Þerif Daðlý yateþekkürlerini sunarým dedi. Daðlý Bakliyat YönetimKurulu Baþkaný Þerif Daðlý, Yapýlan ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, buteknik gezinin hem öðrenciler hem kendileri için verimli geçtiðini ifade ederekNizip Ticaret Borsasý ve Nizip Meslek Yüksek Okulu?na teþekkür etti. Nizip Ticaret BorsasýGenel Sekreteri Eray Ölçal ise, Nizip Meslek Yüksek Okulu Üniversite-Sanayiiþbirliði her yýl düzenlenen teknik gezilerin öðrencilerin eðitim ve öðretiminekatký saðladýðýný, gelecek yýllarda da diðer üyelerimizi ziyaret edereköðrencilerimizin eðitimlerine katký saðlamaya devam edeceðiz dedi.