Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ve beraberindeki heyet ile Turk Polis Teþkilatý nýn 171 inci kuruluþ yýldonumu dolayýsýyla Nizip Ýlce Emniyet Mudurluðu tarafýndan organize edilen kutlama etkinliklerine katýldý.
Ýlce Emniyet Mudurluðu Konferans Salonu nda saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý nýn okunmasýyla baþlayan programda konuþan Ýlce Emniyet Muduru Mustafa Yaman, Gece gunduz demeden fedakarca bu vatan, millet, bayrak icin yeri geldiðinde canýmýzý, kanýmýzý vermekten cekinmeyeceðiz diyerek mesleklerine olan baðlýlýklarýný ifade etti.
Emniyet Muduru Yaman Polislik sadece bir meslek deðil bizler icin hayatýmýz demek bu nedenle bizler polis teþkilatý olarak gece gunduz demeden fedakarca calýþmaya devam ediyoruz. 15 Temmuzda yaþanan hain darbe giriþiminde emniyet guclerimiz halkýmýz ile beraber gozlerini kýrpmadan canlarýný bir kez daha ortaya koymuþlardýr. Bu nedenle Teror orgutleri ve duþmanlarýmýz bilmelidir ki asla emellerine ulaþamayacaklardýr. dedi.
Duruþuyla ve cesaretiyle Turk Polisi nin dunyadaki meslektaþlarýna ornek olduðunu belirten Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt Ulkemizin tamamýnda ic guvenliðin saðlanmasý noktasýnda polis ve askerimizin gosterdiði fedakarlýklarý hep beraber izliyoruz, goruyoruz ve bundan gurur duyuyoruz." dedi.
Vatan, millet ve bayrak icin topraða duþen butun þehitlere Allah tan rahmet gazilere saðlýk, calýþan tum emniyet guclerine de kolaylýk dileyen NTO Baþkaný Ozyurt, bugunun tum polislerimize hayýrlý olmasýný temenni ediyorum. þeklinde konuþtu.
Yapýlan konuþmalarýn ardýndan slayt gosterisi ve gunun anlam ve onemine iliþkin okunan þiir ve kompozisyonlarla devam eden program Emniyet Mudurluðu tarafýndan verilen kokteyle son buldu.
Duzenlenen Programa Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Suleyman Selcuk Gokce, Adli Yargý Ýlk Derece Adalet Komisyonu Baþkaný Savaþ Tek, Ýlce Milli Eðitim Muduru Cengiz Gundeþ, Ýlce Muftusu Osman Þekerci, Jandarma Komutaný Resul Cot, Nizip Ticaret Borsasý Meclis Baþkaný Mahmut Þahin, Belediye Baþkan Yardýmcýsý Salih Uygur, Madeni Sanatkarlar Odasý Baþkaný Huseyin Kok, Mahalle Muhtarlarý, Daire Amirleri ve cok sayýda davetli katýldý.
![]()