AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep MilletvekiliAbdülhamit Gül, Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin, NizipBelediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ve beraberindeki heyet, Nizip TicaretBorsasý?ný ziyaret ederek, üyelerle bir araya geldi. Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý,AKParti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül,?e borsanýnprojeleri ve yapmýþ olduðu faaliyetler hakkýnda bilgiler aktarýlarak ilçe ve bölgeninözellikle tarýmsal alanda ihtiyaç duyduðu çalýþmalar, öne çýkan çeþitlisorunlar ve çözüm önerilerini içeren bir rapor sunuldu. Toplantýda ayrýca Gaziantep Büyükþehir Belediye BaþkanýFatma Þahin tarafýndan ilçede yapýmý tamamlanan ve devam eden çalýþmalarhakkýnda bilgiler içeren bir sunum yapýldý. Toplantýda söz alan Nizip Ticaret Borsasý Yönetim KuruluBaþkaný Ýbrahim Sarý, ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getirerek AK PartiGenel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül ve GaziantepBüyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin?e ilçenin sorunlarýnýn çözümünoktasýnda göstermiþ olduklarý destek ve vermiþ olduklarý hizmetlerdendolayý teþekkür etti. Toplantýda Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Üyeleri,Meclis Üyeleri ve ayrýca Borsa üyeleri de hazýr bulundu.Toplantý soru cevapbölümüyle sona erdi.