Muðla?nýn Seydikemer Ýlçesi Ziraat Odasý Baþkaný MuhsinGümüþ ve heyeti Nizip Ticaret Odasý?ný ziyaret etti. Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný MehmetÖzyurt, Gaziantep Gýda Tarým ve Hayvancýlýk Nizip Ýlçe Müdürü MustafaYorgancý, Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýddýk Durmaz ve NTO yönetim kuruluüyeleri tarafýndan karþýlanan Seydikemer Ziraat Odasý Baþkaný Muhsin gümüþ veheyeti Nizip Ticaret Odasý meclis toplantý salonunda fikir alýþveriþindebulundular. Düzenlenen toplantýnýn açýlýþ konuþmasýný yapan NizipTicaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip?in tarým ve tarýmadayalý sanayisinin en önemli deðerlerinden birisi olan zeytin ve zeytinyaðýsektörüne büyük önem verdiklerini belirtti.Seydikemer Ziraat Odasý Baþkaný Muhsin GÜMÜÞ ise ?Bugünbizleri aðýrlayan Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt ve üyelerineSeydikemer adýna çok teþekkür ediyorum. Sayýn baþkanýmýzýn da ifade ettiði gibiNizip?in Gaziantep?te önemli bir yeri var. Bizde bun nedenle Nizip hakkýndabize bilgi aktarmalarý için ticaret odamýzý tercih ettik. Bizler de Muðla?mýzýnen güzel ilçesi olan Seydikemer?de Nizip Ticaret Odasý heyetini aðýrlamaktanonur duyarýz.? dedi.Konuþmalarýn ardýndan Gaziantep Gýda Tarým ve HayvancýlýkNizip Ýlçe Müdürlüðü Ziraat Mühendisi Ahmet yýlmaz tarafýndan katýlýmcýlaraNizip?teki zeytin hakkýnda katýlýmcýlara bir sunum yapýldý.Ayrýca Gaziantep Gýda Tarým ve Hayvancýlýk Nizip Ýlçe MüdürüMustafa Yorgancý ve Seydiþehir Gýda Tarým ve Hayvancýlýk Ýlçe Müdürü EnginMaraþlý tarafýndan ilçelerin tarýmdaki durumu hakkýnda katýlýmcýlara bilgileriverildi. Programýn sonunda günün anýsýna her iki oda baþkanlarýtarafýndan yöresel hediyeler takdim edilerek Nizip Ticaret Odasý DisiplinKurulu Baþkaný Bekir Karabacak?ýn zeytinyaðý fabrikasýna gidilerek ziyaret sonbuldu.