Nizip Ticaret Odasý (NTO) ve Turk Kýzýlayý Nizip Þubesi iþbirliði ile "Nizip Sen Cok Yaþa" sloganýyla geleneksel hale getirilen Kan Baðýþý Kampanyasý Ayþe Beþir Ozyurt Kýzýlay Kan Merkezi nde gercekleþti.
Kan Baðýþý Kampanyasý na Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt baþta olmak uzere, Nizip Ticaret Odasý uyeleri, Firma sahipleri ve vatandaþlar da destek verdi.
Kan baðýþý kampanyasýna destek verenlere teþekkur eden Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt Nizip Ticaret Odasý olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamýnda hazýrlanan Kan baðýþýnýn onemi bilinciyle hareket ettiklerini soyledi.
Kampanyanýn devam edeceðini ifade eden NTO Baþkaný Ozyurt þunlarý soyledi: Nizip Ticaret Odasý olarak yapmýþ olduðumuz sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamýnda Turk Kýzýlayý Nizip Þubesi iþbirliði ile 'Nizip Sen Cok Yaþa' sloganýyla Nizip'te yeni hizmete giren Ayþe Beþir Ozyurt Kýzýlay Kan Merkezi'nde Kan Baðýþý Kampanyasý duzenleyerek bugun uyelerimiz ve calýþanlarýmýz ile birlikte kan baðýþýnda bulunuyoruz. Sosyal sorumluluðumuzun gereðini yerine getirmekten buyuk mutluluk duymaktayýz. Herkesin bir gun kana ihtiyacý olabilir, cunku kan hayattýr. Turk Kýzýlay ýnýn kan taleplerine cevap verebilmesi icin stoklarýnýn her zaman yeterli olmasý gerekir. Bizlerde Nizip te hizmete yeni acýlan Ayþe Beþir Ozyurt Kýzýlay Kan Merkezi nin hem tanýtýmýný yapmak hem de yaþatmak adýna boyle bir faaliyet duzenlemekteyiz. dedi.
Gercekleþen kampanyaya MHP Ýlce Baþkaný Yahya Yýlmaz, Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Abdulkadir Akkuþ, Yonetim Kurulu Uyeleri Osman Alpaslan Ersin Ozdemir, Nizip Ticaret Odasý Meclis, Disiplin ve Danýþma Kurulu uyeleri, oda uyeleri, firma calýþanlarý ve cok sayýda vatandaþýmýz da kan vererek destek verdi.
![]()