NTO DÝYARBAKIR BÖLGE KIYASLAMA ÇALIÞTAYINDA DiyarbakýrTicaret ve Sanayi Odasý (DTSO) ile Ticaret Borsasý (DTB) tarafýndan 1?inciGüneydoðu Anadolu Bölgesi Oda/Borsa Akreditasyon Kýyaslama Çalýþtayýdüzenlendi. DTB?dedüzenlenen çalýþtaya, Nizip Ticaret Odasý?ný Temsilen Yönetim Kurulu BaþkanYardýmcýsý Mahmut Polat, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Alpaslan, Genel SekreterYardýmcýsý Dilek Süzer, bölge il ve ilçelerinin oda ve borsa baþkanlarý ileyöneticileri de katýldý. Çalýþtayýnaçýlýþ konuþmasýný yapan DTB Baþkaný Yeþil, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliðitarafýndan yürütülen akreditasyon sisteminin oda ve borsalarda kalitebilincinin yerleþmesi, yükselmesi ve iþ dünyasý nezdinde saygýnlýðýnýnartmasýna katký sunduðunu söyledi. Akreditasyon sistemi çalýþmalarýnýn oda veborsalarý daha fazla yakýnlaþtýrdýðýný ve üyelere hizmet sunma kalitesiniartýracaðýný belirten Yeþil, oda ve borsalarýn kurumsal kapasitesininuygulanacak bu tür faaliyetler belirlendiðini anlattý. DTSOBaþkaný Ahmet Sayar, oda ve borsalar olarak üyelerine daha kaliteli hizmetverebilmek için çalýþmalar yaptýklarýný belirterek, ?Yapýlan çalýþtayçerçevesinde akreditasyon sistemlerimizi karþýlaþtýrarak eksik yönlerimizigidermeyi ve üyelerimize daha kaliteli hizmet vermeyi hedefliyoruz. Bu baðlamdatoplantýnýn bölgemiz için verimli geçeceðine inanýyorum? dedi. 250 Oda Borsa Akredite Oldu TürkiyeOdalar ve Borsalar Akreditasyon Kurulu üyesi ve Kýzýltepe Ticaret BorsasýBaþkaný Mehmet Þahin, hizmet kar sýfatýyla bu yola çýktýklarýný aktararak, 365oda ve borsanýn 250?sinin akredite olduðunu kaydetti. Þahin, Türkiy