Nizip Halk Eðitim Merkezinde düzenlenen spor ve eðitimkonulu toplantýda konuþan Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, sosyal, sportifve kültürel faaliyetlerden elde edilen baþarýlarýn onur verici olduðunusöyledi. Nizip?te Halk Eðitim, GASMEK, Gençlik Spor Müdürlüðü veGençlik Merkezi?nde verilen sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerden 16 binkiþi istifade ettiðini ifade eden Akdoðan sözlerine þöyle devam etti. ??Daha önceleri bu hizmetlerden yararlanmak isteyenvatandaþlarýmýzýn böyle bir þanslarý yoktu çünkü Halk Eðitim Merkezi?ninhizmetlerini aþ evi?nde veriyordu, Kapalý Spor Salonu adý gibi kapalýydý. Ancakþimdi durum öyle deðil artýk tüm hizmetlerin verildiði yerler hizmetlerinimodern binalarda veriyor bunlarla da yetinmeyip ilçe merkezine iki tane semtsahasý yaptýk üçüncüsü de yapýlýyor. Yani 2004 yýlýndan sonra Nizip tüm bukonularda ilerlemeye baþladý. Bundan sonra Halk Eðitim Merkezi, GASMEK, GençlikSpor Müdürlüðü ve Gençlik Merkezi idarecileri ile birlikte oturup beraber kararalýp beraber uygulayacaðýz ve maddi hiçbir problemleri kalmayacak bütünproblemleri ben çözeceðim çünkü bu kurumlarda yapýlan hizmetler hem ilçemizihem de bizleri onurlandýrýyor?? dedi. Düzenlenen toplantýya Belediye Meclis Üyesi MustafaDoktoroðlu, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Gençlik Hizmetleri SporÝlçe Müdürü Ömer Faruk Yakar, Halk Eðitim Merkezi Müdür vekili Cem Kayar veantrenörler katýldý.