Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi?nde düzenlenenödül törenine katýlan Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan?a eðitim ve sporayapmýþ olduðu katkýlarýndan dolayý Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ve HalkEðitim Merkez Müdür vekili Cem Kayar tüm sporcu ve öðrenciler adýna teþekkürettiler. Halk Eðitim Merkezi Konferans Salonu?nda düzenlenen töreninaçýlýþ konuþmasýný yapan Halk Eðitim Merkez Müdür vekili Cem Kayar, NizipMehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi olarak eðitimi her saate yaymak, genç veçocuklarý kötü alýþkanlýklardan uzak tutmak için onlara okulun dýþýnda kalanzamanlarýný da eðitim ve çeþitli kurslar almalarý için bu spor kulübünü kurduklarýnýsöyledi. Halk Eðitim Merkezi olarak her branþta yüzlerce öðrenciyespor eðitimi verdiklerini anlatan Kayar,kurs ve sporlar sonrasýndaöðrencilerimiz Türkiye ve uluslar arasýnda ciddi branþlarý var biz inanýyoruzki bu gençlerimize Belediye Baþkanýmýz Hacý Fevzi Akdoðan gibi maddi ve manevideste verilirse bu gençlerimiz daha iyi bir noktaya gelecektir dedi. Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ise, Eðitim ve spordakibaþarýlarýmýz ve bu konuda yapýlan tüm bu hizmetlerin arkasýnda koca yürekliBelediye Baþkanýmýz Hacý Fevzi Akdoðan var bizler bugün varýz yarýn yokuz amayapýlan hizmetler Nizip için oluyor bu nedenle bizlere maddi ve manevi olarakdeste veren deðerli baþkanýmýza teþekkür ediyorum dedi. Belediye Baþkaný Akdoðan ise, þimdiye kadar nasýl spora vesporcuya önem verip yanlarýnda olduysak bundan sonra daha çok olacaðýz benmaddi ve manevi olarak tüm sporcularýmýzýn yanýndayým þeklinde konuþtu. Konuþmalarýn sonunda Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþtarafýndan Baþkan Akdoðan?a Sedef kakmacýlýðý kursunda yapýlan kýlýç hediyeedildi. Törenin sonunda Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan,Belediye Meclis üyeleri Galip Ýnal ve Mustafa Doktoroðlu ile birlikteöðrencilere hediyelerini takdim etti.