Nizip Ticaret Odasý uyelerinin ve calýþanlarýnýn geliþimine katký saðlamak amacýyla eðitim faaliyetleri duzenlemeye devam ediyor.
Hazýr Ambalajlý Mamulleri Piyasaya Surerken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ve Hazýr Ambalajlý Mamullerle Ýlgili Yapýlan Kontroller hakkýnda Nizip Ticaret Odasý meclis toplantý salonunda eðitim semineri duzenlendi.
Seminerin acýlýþ konuþmasýný yapan NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Nizip Ticaret Odasý olarak uyelerimizin ve calýþanlarýnýn geliþimine katký saðlamak amacýyla eðitim faaliyetlerimiz surekli devam etmektedir. dedi.
Sabuncular Meslek Grubunun talebi ile Ambalajlý urunlerin piyasaya surulmesi ve denetlenmesi konusunda duzenlenen seminerin faydalý olmasýný dileyen NTO Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat sozlerini þu þekilde surdurdu: Pek cok alanda dunya standartlarýna eriþildiði ulkemizde, ambalajýn onemi ile ambalajlamanýn nasýl, nerede ve ne icin kullanýlmasý gerektiði konusunda gerek sektor temsilcilerinin gerekse tuketicilerin bilinclendirilmesine yonelik duzenlediðimiz bu seminer ile standartlar hakkýnda yeterli bilgiye sahip olunmasý saðlanacaðýný belirtmek isterim. Seminerimize katký saðlayan Bilim Sanayi ve Teknoloji Ýl Mudurluðu Temsilcilerine teþekkurlerimizi sunar, hepinizi þahsým ve Nizip Ticaret Odasý'na saygý ve sevgi ile selamlýyorum. Þeklinde konuþtu.
Acýlýþ konuþmasýnýn ardýndan T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlýðý Gaziantep Ýl Mudurluðu nden Piyasa Gozetim Denetcisi Ýbrahim Ateþ ve Reþit Gokoðlu katýlýmcýlara birer sunum yaptý ve sorularýn cevaplanmasýnýn ardýndan seminer son buldu.
Gercekleþen seminere Yonetim Kurulu uyeleri Osman Alpaslan, Mehmet Ali Karabacak ve odaya kayýtlý cok sayýda sanayici katýldý.
![]()