Dedemi kaybettiðim günden beri ve en küçük kýz kardeþimin bizi terkediþi sonrasý benim de (o þair gibi) caným çekip gitmek istiyor. Hoyratlýðým, sertliðim ve bunlarýn zýtlýðýnda kýrýnganlýðým artýkça artýyor. Bu haller içinde proje,… Okumaya devam et →
Kaynak...

Dedemi kaybettiðim günden beri ve en küçük kýz kardeþimin bizi terkediþi sonrasý benim de (o þair gibi) caným çekip gitmek istiyor. Hoyratlýðým, sertliðim ve bunlarýn zýtlýðýnda kýrýnganlýðým artýkça artýyor. Bu haller içinde proje, STEM falan diyoruz. Okul projesi, þehir projesi ve sonrasýnda ülke ve ülkelerarasý hayallerimiz bizi kendilerine kilitliyorlar.

Dedem demiþtim… Zaman zaman onun hatýralarý konuþmalarýmýzda yer alýyor. *Küçük kýz kardeþimin *ise çoktan çocuklarý oldu. Hatta kimsenin yapmayacaðý iþlere el attý. Birkaç maðazasý oldu. Görüþmelerimiz eski deminde olmazsa da (yýllar sonra) arada sýrada biraraya geliyoruz. O anlarý zehir etmemek için geçmiþin sarý sayfalarýný açmamaya gayret ediyoruz. Can sýkýntýsý olunca da biraz Ýlhan Erþahin Karþýyakasý, biraz da Göksel Baktagir Sýlasýný dinliyoruz.

Öylece yýllar geçiyor iþte.

foto:mgpk