Nizip Ýlce Milli Eðitim Mudurluðu tarafýndan organize edilen Nizip Ticaret Odasý sponsorluðunda ve ev sahipliðinde duzenlenecek olan bilgi yarýþmalarý kura cekimi Nizip Ticaret Odasý toplantý salonunda gercekleþti.

Mart ayýnda baþlayacak olan bilgi yarýþmalarýna Nizip ve cevre koylerinde bulunan 39 Ortaokul katýlacak.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamýnda Nizip Ticaret Odasý nýn eðitim camiasýna yapmýþ olduðu desteklerin devam edeceðini belirten Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, Nizip Ticaret Odasý sponsorluðunda ve ev sahipliðinde bilgi yarýþmalýlarýnýn bu yýl 14 uncusunu duzenlemekteyiz. dedi.

Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Ozyurt, sozlerini þu þekilde surdurdu: Geleneksel hale getirdiðimiz bilgi yarýþmalarýnýn bu yýl da duzenlemenin mutluluðu icerisindeyiz. Duzenlenen bilgi yarýþmalarý, oðrencilerimizin ufkunu acmakta ve okullarýmýzýn bilgi seviyelerini de belirleyerek eksikliklerini gidermelerine katký saðlamaktadýr. Yarýþmada dereceye giren oðrencilerimizi bir nebze olsa da eðitime teþvik etmek ve onurlandýrmak amacýyla Odamýz tarafýndan ceþitli hediyeler daðýtýlacaktýr. Birinci olan okula plaket ve oðrencilerine tam altýn, ikinci olan okula plaket ve oðrencilerine yarým altýn, ucuncu olan okula plaket ve oðrencilerine ceyrek altýn, dorduncu olan okula plaket ve oðrencilerine ceyrek altýn verilecektir. Bu calýþmalarda surekli iþbirliði icerisinde olduðumuz Nizip Ýlce Milli Eðitim Mudurluðu ne ve deðerli hocalarýmýza teþekkur eder, kura cekiminin tum okullara hayýrlý olmasýný dilerim.

Nizip Ticaret Odasý nýn bu yýlda milli eðitim camiasýna desteðinin devam ettiðini belirten Nizip Ýlce Milli Eðitim Muduru Cengiz Gundeþ ise sozlerini þu þekilde surdurdu: Odamýz yýllardan beri gerek bilgi yarýþmalarýnda gerekse eðitime verdiði buyuk desteklerle ilcemizde surekli adýndan soz ettirmektedir. Nizip Ticaret Odasý ve Nizip Ýlce Milli Eðitim Mudurluðu yaklaþýk yirmi yýldýr iþbirliði yapmaktadýr ve bu nedenle artýk kardeþ kurum olmuþtur. Bizlere her konuda desteklerini esirgemeyen Nizip Ticaret Odasý yonetim kurulu ve meclis uyelerine cok teþekkur ediyorum. dedi.

Gercekleþen toplantýya NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlarý Abdulkadir Akkuþ, Mahmut Polat Yonetim Kurulu Uyesi Osman Alpaslan, NTO Meclis Uyesi Huseyin Yaprak ve cok sayýda Nizip te bulunan Ortaokul mudurleri de katýldý.