Geçtiðimiz hafta Cuma günü Fevkani Mahallesi?nde yapýlan ?Mahalle Buluþmalarý? toplantýsýnda mahalle sakinlerinin oyun gurubu isteðini geri çevirmeyen Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, verdiði sözün gereðini yaparak bugün mahalle sakinlerini sevindirdi. Yapýlan oyun gurubunu yerinde gören ve çalýþmalarla ilgili Park ve Bahçeler Müdürü Barýþ Akdoðan?dan bilgi alan Baþkan Akdoðan; ?Çocuklar baþta olmak üzere mahalle sakinlerinin sevinmesi, bizleri de son derece sevindirmiþtir? dedi. 20 Ocak 2017 Cuma günü Fevkani Mahallesi?nde düzenlenen ?Mahalle Buluþmalarý? toplantýsýnda vatandaþýmýzýn isteði üzerine verdiðimiz sözü bugün yerine getirdiklerini ifade eden Baþkan Akdoðan; ?Taziye Evi bahçesine istenilen oyun gurubu için Büyükþehir Belediye Baþkanýmýz Fatma Þahin?i aradýk. Kendileri bize 23 Ocak Pazartesi günü, yani bugün oyun gurubunun kurulacaðýný illeti ve bugün de verilen sözün yerine getirilmesinin mutluluðunu yaþýyor, oyun gurubunu istenilen alana yerleþtirmiþ bulunuyoruz. Bu oyun gurubumuz çocuklarýmýzýn rahat bir þekilde oynamasý ve eðlenmesi için yapýldý. Bu nedenle ben bize bu konuda katký sunan Büyükþehir Belediye Baþkanýmýz Fatma Þahin hanýmefendiye teþekkür ediyorum? dedi. Mahalle Muhtarý Ýbrahim Halil Polat ise; ?Ben her iki Belediye Baþkanýmýzý da teþekkür ediyorum ve bir kez daha gördüm ki gerek Büyükþehir Belediye Baþkanýmýz Fatma Þahin gerekse Belediye Baþkanýmýz Hacý Fevzi Akdoðan?ýn yapacaðýz dediði ve söz verdikleri iþi anýnda yaptýlar. Bu nedenle mahalle sakinlerimiz adýna kendilerine bir kez daha teþekkürlerimi iletiyorum? dedi.