Temizlik Ýþleri Müdürlüðü?nü ziyaret eden Belediye BaþkanýHacý Fevzi Akdoðan, çiçeklerle karþýlandý. Ýlçe genelinde yapmýþ olduklarý hizmetlerle halkýn takdirinitoplayan Temizlik Ýþleri Ekibini ziyaret eden Baþkan Akdoðan, personellerle biraraya gelerek, Temizlik Ýþleri Müdürü Ýhsan Kýlýçparlar ve ekibine teþekküretti. Baþkan Akdoðan?ýn ziyaretinden memnun kalan temizlik iþleripersoneli ise, Akdoðan?a desteklerinden ve yapmýþ olduðu ziyaretinden dolayýteþekkür ettiler. Renkli ve sýcak bir ortamýn oluþtuðu ziyarette Akdoðan?atürküler seslendirildi. Ziyarette konuþan Baþkan Akdoðan; ?Benim buraya geliþ amacýmsiz deðerli personelimin ilçemize yaptýðý güzel çalýþmalardan vatandaþlarýmýzgibi benim de son derece memnun kaldýðýmý göstermek. Sizler gerçekten çok güzelçalýþýyor ve aldýðýnýz parayý hak ediyorsunuz, ben sizlerden çok razýyým,Allah?ta sizlerden razý olsun. Temennim bu gayretinizin devamý veilerlemesidir? þeklinde konuþtu. Ziyaretin sonunda Baþkan Akdoðan personellerle hatýrafotoðrafý çektirdi.