Çok þey oluyor Hüzün mevsimindeyiz. Hüzünler bir bir düþüyor. Hüzünler çok sessiz. Hayatýnda kitap kapaðý açmamýþlarýn oraný yüzde 50’yi bulan ülkelerde ne tür bir geliþme beklenir. Bence ülkem insaný sadece ekmek peynir yesin…… Okumaya devam et →![]()
Kaynak...
![]()
- Çok þey oluyor
- Hüzün mevsimindeyiz. Hüzünler bir bir düþüyor. Hüzünler çok sessiz.
- Hayatýnda kitap kapaðý açmamýþlarýn oraný yüzde 50’yi bulan ülkelerde ne tür bir geliþme beklenir.
- Bence ülkem insaný sadece ekmek peynir yesin… Dolar falan hiç ihtiyacýmýz olmaz. Bu bakýmdan bol hayvan beslemeli, buðday, yulaf ekmeli!!!
- Gecenin bir vaktinde hüzün var…
- Ýçin neyse dýþýn o derler. Bakýn bir çevrenize, ne görüyorsunuz. Ruh haletiniz nasýlsa öyle de görebilirsiniz. Hasta iseniz herkes hastadýr.
- Dünyanýn her bir yaný süper olmuþ bana ne? Bunca acýlar üzerine lezzet yaþamayý göze alamam. Sýzýlar üzerinde mutluluklar olmaz olsun.
- Pislik, zift beyinli insanlar utanmýyorlar. O arsýz herifler masum kadýnlara, kýzlar yaptýklarýnýzý arþ-ý alayý titretir de görürüz o vakit.
- Alt alta üst üste yaþanýlanlarý koysam ne yazar. Hayatý yaþamasýný bilmiyoruz.
- Ýnsana, hayvana ve hatta bitkiye yapýlan iþkencenin karþýlýðýný bu dünyada görülmeli, bu dünyanýn hissi bir baþka. Ahireti bilemem.
- Adama gözleri önünde karýsýna tecavüz etmekle tehdit ediyorlar ve belki de yapýyorlar. Ýnsan bu, hayvandan aþaðý mahluklarýz (bir film sahnesi).
- “Anlayamayan,yumruðunu sýkamayan insandan, Allahýn Kur’anda ‘belhüm adal/Hayvandan aþaðý’ diye andýðý iki ayaklýlardan iðreniyorum.” 1980 NFK
- Exam is not the only solution to assess students’ ability or knowledge.
- Çoðu zaman insanlara bedua veya kötü zanda bulunamýyorum. Allahýn kulu diye lanet okuyamýyorum. Ama yapýlanlarý görünce O’na havale ediyorum.
- Ortadoðu ve Türkiye gibi ülkelerin insanlarý vakit tanziminde çok lakayt olduðunu söylesem umarým alýnmazlar. Öðleden sonra buluþalým !!!!!!
- 4 defa yapýlacak çalýþmayý söyledim. Hala iki öðrenci kitap açmýyor. Sayfa numarasýný söyledim. Yine de umursamadýlar. Ellerinde telefon.
- Bugün interaktif defter çalýþmasýný sistemli anlatmanýn mutluluðunu yaþadým. Ünv. 2. sýnýfa isim yazma, sayfa numarasý, tarih yazma çalýþtýk.
- En çok sinir olunan þey: açýk zannedilen kapýnýn kilitli olmasý. Ne yapabilirim? Her yaným üþüyor.
- Bu insanlar bu insanlara, bu sistemin parçasý olarak devam edecek gözüküyor. Ne zaman ki cebine dokunmaya baþlar o vakit anlarlar. Yine de?
- Yazýk oluyor bu ülkelere ve bu insanlara… Nereden nereye. Çözüm… Çözüm…
- Yaþanýlanlara çözümü bulabileceklerini zan etmiyorum. Öyle bir dertleri yok. Olanlar ortada. Yüzlerine bakýlacak gibi deðil.
- Çocuklarýmýz da Müslüman ülkeleri sorguluyorlar. Dolaysiyle müslüman insanlarý da.
- Aþk üzerine yazamamak ne kötü.. Parmaklarýmý Zor zapt ediyorum
- Onlar da sýkýlýyor ben de…. Motivasyon olsa ne yazar. (Onlar = öðrenci milleti!)
- Ýsyan yazýlarý yazmalýydým… Bilmiyorum ki ne yapmalýydým.. Lanet olsun! Nedir bu hal! Gece uyku tutmuyor iþte.
- Huzur olmadýktan sonra dünyanýn en süper yollarý, okullarý olmuþ ne yazar. Yazýk oluyor bu ülkelere çok yazýk.
- Burada insanlar ufacýk bir tatili bile abartýyor.
- Bizim delikanlý bugün hastaymýþ. Okula gitmeyecek kadar deðil. Ama öyle böyle gitmedi. Sepeti kaðýt peçete ile doldurmuþ.
- Word formation çalýþmasýný son ana býraktým. Herþey vaktinde olmalý.
- Bayraðýný seven kendine düþen vazifeyi yapar. Burada bayrak sadece arabalar asmak için kullanýlýyor. Anlayýþlar farklý.
- Sabýr etmek lazým. Hoþgörülü olmak lazým. Hoþgeldin demek lazým.
- Yapamadým.
- Büyük adamlar gerçekten büyük adamlar. Kim mi? Hemen aklýnýza politikacýlar gelmesin. Bizim köyün Habeþ Amcasý. Tebessümlü, aðzý dualý.
- Yol arýyoruz. Dikenler, yokuþlar çok. Azýðýmýz az, vasýtamýz net deðil. Yola da çýkamadýk.
- Öðrencilerle uðraþmak ciddi mesele; bilirsiniz. Bilmemiz gereken metodun saðlam olmasýdýr.
- Öðrenciler çok uðraþtýrýyor. Uðraþtýrsýnlar. Bir gün gelir anlarlar.
- Vicdan gitmiþ, iman zaten yok. Olsaydý insanlara ve hayvanlara bu kadar eziyet edilir miydi?
- Eden bulur. Ya edilen. Ya iþ iþten geçmiþse. Ya kanserli bir hasta ölüme terkedilmiþse.
- Takip etmek ve takip edilmek dert olmayýnca yazmak kolay oluyor.
- Ýnsan bazen ve hatta çoðu zaman kendini geliþtirmek için yaþamalý ki, yaþatabilsin.
- Proje üretmeli. Proje adamý olmalý. Okumayanlarý okutmalý.
![]()
![]()