Diyarbakýr?ýn Hazro ilçesine atanan Karkamýþ Kaymakamý YusufOsman Diktaþ ile Kütahya Vali yardýmcýlýðýna atanan Gaziantep Vali yardýmcýsýNursal Çakýroðlu için Nizip ilçesinde Karkamýþ Belediye Baþkaný Nuh Kocaaslantarafýndan veda yemeði düzenlendi. Nizip Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý, Nizip BelediyeBaþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Süleyman Selçul Gökçe,Emniyet Müdürü Mustafa Yaman,Ýlçe Jandarma Komutaný Binbaþý Yavuz Oruç AK Parti Nizip Ýlçe Baþkaný FatihUzunaslan, AK Parti Karkamýþ Ýlçe Baþkaný Ahmet Özaslan ile daire amirleri veKarkamýþ Mahalle Muhtarlarýnýn katýldýðý yemekte konuþan Karkamýþ BelediyeBaþkaný Nuh Kocaaslan, göreve baþlamýþ olduðu günden bu yana Karkamýþ ilçesineyapmýþ olduðu hizmetlerden dolayý Kaymakam Diktaþ?a ve Gaziantep ve ilçeleriiçin özverili bir þekilde çalýþan Vali yardýmcýsý Çakýroðlu?na teþekkür etti. Diktaþ ise, Karkamýþ ilçesi benim için unutulmayacak birilçe bu ilçe gerek konumuyla gerekse insanýyla bana büyük tecrübelerkazandýrmýþtýr bende görev sürem boyunca bana destek veren herkese teþekkürederim dedi. Çakýroðlu?da, Gaziantep ve ilçelerinde görev yapmak benim içinayrý bir öneme sahiptir bu nedenle görev yerim deðiþmiþ olabilir ama Gaziantepve ilçelerine olan sevgim asla deðiþmeyecektir þeklinde konuþtu Konuþmalarýn ardýndan Karkamýþ Belediye Baþkaný NuhKocaaslan ve Karkamýþ Ziraat Odasý Baþkaný Ýdris Bozkurt tarafýndan Diktaþ veÇakýroðlu?na, plaket takdim edildi