Nizip Ticaret Borsasý Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Kayseri Komando Tugayýnda izne çýkan askerleri taþýyan otobüsebombalý araçla yapýlan saldýrýda Þehit olan Er ve Erbaþlar için ÝlçeJandarma Komutaný Binbaþý Yavuz Oruç?a taziye ziyaretinde bulundu. Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý,yaptýðý yazýlý açýklamada yapýlan terör saldýrýlarýnýn halkýmýzýyýldýramayacaðýný belirterek, ?Onlarýn bu tür kalleþçe saldýrýlarda bulunmasý biracizlik göstergesidir. Yapýlan hiç bir saldýrý milletimizin azim ve cesaretinikýramayacaktýr. Halkýmýzýn; devletimize olan inancý tamdýr. Hiç bir güç buinancý yýkamayacaktýr. Birlik ve bütünlüðünüz asla zedelenmeyecek aksine tekyumruk, tek bilek olup, omuz omuza dim dik duracaðýz. Evet, acýmýz ve öfkemizbüyüktür. Ancak Yüce Devletimiz ve milletimiz, bu terör belasýndan da alnýnýnakýyla çýkacaktýr. Bu hain saldýrýda þehit düþen vatandaþlarýmýza Allah?tanrahmet, yakýnlarýna baþsaðlýðý ve yaralýlarýmýza acil þifalar diliyorum.Milletimizin baþý sað olsun.? þeklinde duygularýný ifade etti. Taziye ziyaretine Nizip Ticaret Borsasý Yönetim KuruluBaþkan Yardýmcýsý Zekeriya Özgen, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Osanmaz, MeclisBaþkaný Mahmut Þahin ve Meclis Üyeleri, Ahmet Polat, Ýsmet Aslan, KemalÇetinkaya ve Reþat Oktay katýldý.