Bakmayýn öyle üfül üfül estiðime. Aslýnda içimde her dem hüzünlü bir ney çalýyor. Anasýný kaybetmiþ bir kuzunun periþanlýðý ile fýrýl fýrýl saða sola toslayýp duruyorum. Sana diyemiyorum, yoldan gelen geçenlere diyemiyorum. Geçmiþin bütün kapýlarý kapanmýþ açýlmýyor; açamýyorum.Gaziantep yolunda, bir köy evindeyim. Dýþarýda yaðmur, içeride ben üþüyorum. Tandýr içindeki mangal ateþi içimi dýþýmý ýsýtmýyor. Üzerime yorgan üstüne yorgan örtüyorum. Bir defa üþümüþüm. Ah bu yaðmurlar ve iþte öyle gidenler…
Bakmayýn öyle üfül üfül estiðime. Aslýnda içimde her dem hüzünlü bir ney çalýyor. Anasýný kaybetmiþ bir kuzunun periþanlýðý ile fýrýl fýrýl saða sola toslayýp duruyorum. Sana diyemiyorum, yoldan gelen geçenlere diyemiyorum. Geçmiþin bütün kapýlarý kapanmýþ açýlmýyor; açamýyorum.
Gaziantep yolunda, bir köy evindeyim. Dýþarýda yaðmur, içeride ben üþüyorum. Tandýr içindeki mangal ateþi içimi dýþýmý ýsýtmýyor. Üzerime yorgan üstüne yorgan örtüyorum. Bir defa üþümüþüm. Ah bu yaðmurlar ve iþte öyle gidenler…