Gýda, Tarým ve Hayvancýlýk Bakanlýðý tarafýndan Kýrsal Kalkýnma Destekleri Kapsamýnda Tarýma Dayalý Yatýrýmlarýn Desteklenmesi Hakkýnda Teblið 21 Ekim 2016 tarih ve 29864 Sayýlý Resmi Gazete'de yayýmlandý.
Bu kapsamda Gaziantep Ýl Gýda Tarým ve Hayvancýlýk Mudurluðu ve Nizip Ticaret Odasý iþbirliði ile Kýrsal Kalkýnma Hibe ve Destekleri Semineri Nizip Ticaret Odasý Meclis Toplantý Salonunda duzenlendi.
Toplantýnýn acýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt Amacýmýz, uyelerimiz ve halkýmýzý verilen bu desteklerden en ust duzeyde faydalandýrýp yatýrýmcýlarýmýzýn onunu acmaktýr. dedi.
Nizip in, bolgenin ve ulke kalkýnmasýnda gun gectikce onem kazandýðýný belirten NTO Baþkaný Ozyurt þu ifadelere yer verdi. Bizlerde Nizip Ticaret Odasý olarak ilcemiz ve bolge kalkýnmasýna destek saðlayan onemli kurumlardan biriyiz ve olmaya da sizlerin desteðiyle devam edeceðiz. Ýlcemizde tarýma dayalý sanayinin artmasýna, geliþmesine ve bu kapsamda destek ve teþviklerden yararlanmalarýna buyuk onem gostermekte ve destek olmaktayýz. Bu konuda bizlerden desteðini esirgemeyen ve bu seminerin duzenlenmesinde emeði gecen Gaziantep Ýl Gýda Tarým ve Hayvancýlýk Muduru Mehmet Karayýlan ve ekibine cok teþekkur ederim. dedi.
Seminerde konuþmacý olarak katýlan olan Gaziantep Ýl Gýda Tarým ve Hayvancýlýk Muduru Mehmet Karayýlan ve ekibi teblið ile ilgili katýlýmcýlara geniþ bilgiler verdi.
Duzenlenen bilgilendirme seminerine Ýlce Tarým Muduru Mustafa Yorgancý, MHP Ýlce Baþkaný Hasan Pala, NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yonetim Kurulu Uyeleri, NTO Meclis Uyeleri, Odamýz Uyeleri, sanayici iþadamlarý ve firma temsilcileri katýldý.
![]()