NizipTicaret Odasý tarafýndan eðitim yardýmlarý kapsamýnda geleneksel hale getirilenilköðretim öðrencilerine yönelik temsili ayakkabý daðýtým töreni düzenlendi. Nizip TicaretOdasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Nizip Ticaret Odasý Yönetim KuruluBaþkaný Mehmet Özyurt, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NizipTicaret Odasý Yönetim Kurulu üyeleri Meclis üyeleri, Nizip Ýlçe Milli EðitimMüdürü Cengiz Gündeþ ve Genel Sekreter Serpil Gündoðdu?nunda katýldýðý temsilitören Ýslim Sayýn Ortaokulu??nda gerçekleþti. Nizip TicaretOdasý olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamýnda her yýl olduðu gibi buyýlda öðrencilere 2200 çift ayakkabý yardýmý yapmanýn mutluluðunu yaþadýklarýnýifade eden Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ?Buyardýmlarý yaparken ihtiyaç sahipleri tamamen Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndanbelirlemektedir.? dedi. Nizip TicaretOdasý sadece verilen listelere göre ayakkabýlarýn okullara daðýtýmýný yaptýðýnývurgulayan NTO Baþkaný Özyurt þunlarý ifade etti; Türkiye Odalar veBorsalar Birliði ve Nizip Ticaret Odasý?nýn eðitim yardýmlarý kapsamýnda heryýl geleneksel hale getirdiði Ýlköðretim ve Ortaokul öðrencilerine yönelikayakkabý yardýmýný kendi ellerimizle yapýyoruz. Geleceðimizin teminatý olanevlatlarýmýzý ve ihtiyaç sahibi olan öðrencilerimizi sevindirmek, baþarýlarýnadestek olmak amacýyla Nizip Ticaret Odasý ve Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðüiþbirliðinde böyle bir güzel çalýþma içerisinde bulunuyoruz. Bu faaliyetlerinbir yardým gibi deðil, öðrencilerin baþarýný arttýracak bir motivasyon olarakgörülmelidir. Öðrencilerimizin, Ailelerine ülkemize ve topluma faydalý birerfert olmasý en büyük temennimizdir. Bu nedenle Nizip Ticaret Odasý?nýn eðitimeyapmýþ olduðu destekler her yýl farklý alanlarda yapýlmaktadýr. Bu konudabizlerden desteðini esirgemeyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði?ne, NizipÝlçe Milli Eðitim Müdürlüðü?ne ve öðrencilerimizi yetiþtiren deðerliöðretmenlerimize þahsým, Nizip Ticaret Odasý Yöneticileri adýna çok teþekkürediyorum dedi. Her yýl olduðuüzere 2016-2017 eðitim öðretim yýlýnda da Nizip Ticaret Odasý öðrencilereayakkabý yardýmýnda bulunduðunu belirten Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü CengizGündeþ sözlerini þu þekilde sürdürdü; ?Yaklaþýk onbeþ yýlý aþkýn süredir NizipTicaret Odasý bilgi yarýþmalarýmýza sponsor olmaktadýr. Artýk öyle bir konumageldik ki baþkanýmýza sormadan her þeyi hazýrlayýp kendilerine sunuyoruz vekendileri de saðolsun Nizip?teki öðrencilerimize her konuda destekleriniesirgemiyorlar. Bir kere daha huzurlarýnýzda Nizip Ticaret Odasý Baþkanlarý?na,yönetim kuruluna ve üyelerine kurumum adýna çok teþekkür ediyorum.? þeklindekonuþtu.