Nizip TicaretOdasý her bayramda olduðu gibi Kurban Bayramý?nda da üyeleriyle bayramlaþmageleneðini sürdürdü. Nizip TicaretOdasý?nda bayramýn ikinci günü saat 11.00? da baþlayan bayramlaþma programýnda, NizipTicaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Meclis Baþkaný MustafaDoktoroðlu, Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte misafirleri kabuletti.Nizip TicaretOdasý olarak geleneksel hale getirilen Bayramlaþma töreninigerçekleþtirdiklerini belirten Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu BaþkanýMehmet Özyurt, Bayramlar birlik, beraberlik ve kardeþliðin pekiþtiðigünlerdir.? dedi. NTO BaþkanýMehmet Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü ?bilindiði üzere son zamanlardayaþadýðýmýz terör olaylarýndan dolayý badireli günler geçirmekteyiz. Ancak buaziz millet kararlý duruþuyla demokrasiye sahip çýkmýþ 15 Temmuzda FETÖ terörörgütü belasýndan da kurtulmayý baþarmýþtýr. Ýnþallah bu durumun sonucunda biran önce alýnýp memleketimizin selamete çýkmasý en büyük arzumuzdur. Ülkemizdeyaþanan olaylardan dolayý hükümetimizin almýþ olduðu kararlarýn sonuna kadararkasýndayýz ve destekliyoruz. Allah?ým bu bayramlar yüzü hürmetine ülkemizinbirliðini dirliðini bozmasýn. Bu duygu ve düþünceler ile canlarýný seve sevefeda eden Mehmetçiklerimize, polislerimize, vatandaþlarýmýza Allahtan rahmet,yakýnlarýna baþsaðlýðý diliyor, baþta þehit aileleri olmak üzere bütünmilletimizin, iþ dünyamýzýn ve Nizipli hemþerilerimizin bayramýný kutluyorum?dedi. DüzenlenenBayramlaþma törenine Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Üyeleri, MeclisÜyeleri, Nizip Ticaret Odasý üyeleri, personeller, iþadamý ve vatandaþlar dakatýldý.