![]()
Ýlçe Milli Eðitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEÞ 30 Aðustos Zafer Bayramý vesilesiyle yayýnladýðý mesajýnda; "Aziz Milletimizin yeniden doðuþunu müjdeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren büyük destanýn 94. yýldönümünü kutlamanýn heyecaný ve gururu içerisindeyiz" dedi.
Ýlçe Milli Eðitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEÞ Kahraman milletimizin baðýmsýzlýðýný savaþ meydanýnda dünyaya tescil ettirdiði 30 Aðustos Zaferi´nin tarihi Þan, Þeref ve Üstün baþarýlarla dolu bir milletin en zor þartlarda bile esaret altýna alýnamayacaðýnýn tarihsel bir ispatý olduðunu kaydetti. Gündeþ, "Tarihimizin en önemli dönüm noktasý ve milletimizin Hürriyet ve Baðýmsýzlýk fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini alan 30 Aðustos Zafer Bayramý, ayný zamanda baðýmsýz yaþamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiþtir. Milletimizin makus kaderini deðiþtirmiþ olan bu zafer ile Türk Milleti hiç bir þekilde vatanýn bütünlüðünden, baðýmsýzlýk ve hürriyetinden ödün vermeyeceðini, Milli Birlik ve Beraberlik þuuru içinde sonsuza kadar Hür, Baðýmsýz ve Onurlu bir þekilde yaþayacaðýný ispat etmiþtir. Bu duygularla bizlere bu büyük zaferi armaðan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, Silah arkadaþlarýný, Ýstiklal savaþý ve 15 Temmuz Kahramanlarýný, kanlarýyla canlarýyla bu topraklarý vatan yapan Aziz Þehitlerimizi Rahmet ve Minnetle, Gazilerimizi saygý ve þükranla anýyor, Tüm vatandaþlarýmýzýn 30 Aðustos Zafer Bayramýný kutluyor, saygý ve sevgilerimi sunuyorum" ifadelerini kullandý.Ýlçe Milli Eðitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEÞ 30 Aðustos Zafer Bayramý vesilesiyle yayýnladýðý mesajýnda; "Aziz Milletimizin yeniden doðuþunu müjdeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren büyük destanýn 94. yýldönümünü kutlamanýn heyecaný ve gururu içerisindeyiz" dedi.
Ýlçe Milli Eðitim Müdürümüz Cengiz GÜNDEÞ Kahraman milletimizin baðýmsýzlýðýný savaþ meydanýnda dünyaya tescil ettirdiði 30 Aðustos Zaferi´nin tarihi Þan, Þeref ve Üstün baþarýlarla dolu bir milletin en zor þartlarda bile esaret altýna alýnamayacaðýnýn tarihsel bir ispatý olduðunu kaydetti. Gündeþ, "Tarihimizin en önemli dönüm noktasý ve milletimizin Hürriyet ve Baðýmsýzlýk fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini alan 30 Aðustos Zafer Bayramý, ayný zamanda baðýmsýz yaþamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiþtir. Milletimizin makus kaderini deðiþtirmiþ olan bu zafer ile Türk Milleti hiç bir þekilde vatanýn bütünlüðünden, baðýmsýzlýk ve hürriyetinden ödün vermeyeceðini, Milli Birlik ve Beraberlik þuuru içinde sonsuza kadar Hür, Baðýmsýz ve Onurlu bir þekilde yaþayacaðýný ispat etmiþtir. Bu duygularla bizlere bu büyük zaferi armaðan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, Silah arkadaþlarýný, Ýstiklal savaþý ve 15 Temmuz Kahramanlarýný, kanlarýyla canlarýyla bu topraklarý vatan yapan Aziz Þehitlerimizi Rahmet ve Minnetle, Gazilerimizi saygý ve þükranla anýyor, Tüm vatandaþlarýmýzýn 30 Aðustos Zafer Bayramýný kutluyor, saygý ve sevgilerimi sunuyorum" ifadelerini kullandý.